Waarom is er al zo lang geen juice over André Hazes jr.? ‘Niet hot’

Er was een tijd dat André Hazes jr. echt élke dag in het nieuws was, maar dat is inmiddels alweer een flinke poos geleden. Hij heeft enórm aan relevantie ingeboet. “Ze zijn niet hot meer.”

Yvonne Coldeweijer en André Hazes jr. © RTL

Het is echt ongelooflijk hoe lang een mediastorm kan razen, maar hoe snel het daarna ook weer windstil kan worden: André Hazes jr. heeft echt een heel lange periode te maken gehad met een ongekende hoeveelheid media-aandacht, en hij leek daar ook best van te genieten. Aan wie hij dat te danken had? Met name aan Yvonne Coldeweijer.

Geen juice meer

Yvonne, die recentelijk is afgetreden als juicekoningin, heeft de interesse in het privéleven van André echt tot grote hoogten gebracht met haar sappige sap, maar tegenwoordig horen we nauwelijks meer over hem. Wat Monique Westenberg en hij ook uitvreten: het boeit allemaal niet meer zo. Ook hun recente vakantie naar Florida niet.

Waar zijn die tijden dat André werd betrapt terwijl hij aan het slipje van een bekende Boulevard-presentatrice zat te frunniken? Of dat hij met Monique vreemdging in een of ander strandhokje? En dat hij van kliniek naar kliniek hopte? Of een van de boze Sarahs achter zich aan had? Er gebeurt echt helemaal níets meer…

Doctorandus

Ook Yvonne vindt het niet zo boeiend meer. “Heb jij gezien dat ik ‘doctorandus in de hazologie’ heb verwijderd van mijn Insta? Queen of juice heb ik er neergezet”, zegt ze in De Juice Show, haar Podimo-podcast die ondanks het verhuizen van haar juice naar een betaalkanaal dus nog wél gewoon bestaat.

We zien Monique alleen nog maar op vakantie gaan. “Nou, die gaat niet altijd op vakantie. Ze mag altijd mee. Ze mag altijd mee als André het heen en weer krijgt. Ja, want André gaat op vakantie naar landen om inspiratie te krijgen en dan gaat hij naar een concert van Katy Perry en dan denkt hij dat hij dat zelf ook is.”

‘Het is saai’

Daarom gaat André op vakantie, zegt Yvonne. “En dan mag zij dus mee. En op vakantie is zijn gezin weer belangrijk, want hij woont natuurlijk helemaal niet bij zijn gezin. No judgement here, but a little bit of judgement, want hoezo woon je niet samen? Hoezo woon je niet in je eigen huis? Het is zijn huis. Ze zijn samen, maar hij woont ergens anders.”

Co-host Mark Koster: “Het is stil rond de fam. Is het dan hiermee ook klaar dan?”

Yvonne: “Ik heb geïnformeerd nog een week ofzo geleden of twee. Van: het is stil. En de spion zei: ‘Ja, het gaat allemaal wel op zich goed. Maar gewoon saai.'”

Afschrijven

Jammer, vindt Mark. “Maar goed, maar dan kunnen we ze dus afschrijven nu, want die comeback van onze vriend is natuurlijk ook grootselings mislukt.”

Yvonne: “Ja, weet je, hij heeft het leuk opgelost. Mensen vonden het leuk. Ja, wat ga ik erover zeggen? Het is alweer een tijdje geleden. Arme jongen, weet je wel. De Hazesjes zijn niet echt meer hot, heb ik nu besloten.”

‘Be warned!’

Wie is er wel hot? Wie worden de nieuwe Hazesjes? “Nou, familie Smit. Bas Smit en Nicolette. Die verdienen nou toch ook wel een era.”

Ze vervolgt: “Als er één vraag is die ik door de jaren vaak heb gehoord is het: ‘Bas Smit, is altijd wel zo leuk op Instagram, maar is hij dat dan ook in het echt?’ Die vraag, specifiek aan Bas Smit gelieerd, is wel wat ik het meest hoor. Alsof mensen al voelen van: ja, ja…”

Mark: “Beste luisteraars, misschien luistert Bas Smit ook wel: be warned. We gaan je volgen en we gaan het helemaal uitpluizen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen