Frans Bauer kan niet liegen voor camera Shownieuws: ‘Hahaha!’

Het lukt Frans Bauer niet om diplomatiek te blijven voor de camera van Shownieuws als hij wordt gevraagd of er een nieuw seizoen van zijn hitsoap De Bauers komt. “Hahahaha.”

Frans Bauer © SBS

Het is momenteel een gigantisch succes op de donderdagavond van NPO 1: de reallifesoap De Bauers – Twintig Jaar Later. Twee decennia geleden was de eerste soap over de volkszanger zó’n megahit dat RTL 4 hem letterlijk een blanco cheque bood om door te gaan, maar die wimpelde hij af. Nu lijkt hij er iets anders in te staan…

Niet mee bezig

Frans’ serie is wederom een megasucces en een tweede seizoen van deze follow-up-serie lijkt iets waarschijnlijker. “We hebben even gevraagd hoe het zit met een eventueel vervolg, maar dat komt er natuurlijk gewoon aan”, zegt Privé-baas Evert Santegoeds aan de desk van Shownieuws.

Als een verslaggever van het programma ernaar vraagt, antwoordt Frans serieus: “Nou, ik denk helemaal niks, ik zeg nog helemaal niks, maar nee: op dit moment zijn we er niet mee bezig.”

‘Hahaha!’

Frans zet overduidelijk een pokerface op en daarom begint de verslaggever van Shownieuws te lachen. En dan houdt Frans het ook niet meer: “Hahahaha.”

Volgens deskundige Bram Moszkowicz is het duidelijk wat hier speelt. “Dat is een duidelijke ja! Dit is een ja. Het is ook een stukje Nederlands erfgoed geworden die man en zijn hele familie. Ik vind ook zijn zonen geweldig.”

Wat zegt Christiaan?

Wat zegt Christiaan Bauer, een van de zonen van Frans, ervan? Evert: “We vroegen het Christiaan ook nog, maar die had er naar eigen zeggen ook nog niet over nagedacht, maar die heeft wel een aardje naar zijn vaartje.”

“Het lijkt me onwaarschijnlijk dat het hierbij zou blijven. Nog twee afleveringen te gaan, dan zijn er acht achter de rug en wat mij betreft beginnen ze gewoon weer van vooraf aan. Ik denk dat mensen weer gaan kijken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een tweede seizoen van de Frans Bauer-soap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen