‘Anouk op het strafbankje, last minute veel kaarten in de verkoop’

Het zal voor Anouk toch een beetje een smet op de feestvreugde zijn: ze staat deze week drie keer in de Ziggo Dome, maar zonder voorprogramma. “En veel kaarten in de verkoop.”

Anouk © RTL

De kaartverkoop van Anouk was zó succesvol dat ze een derde concert toevoegde aan haar Ziggo Dome-reeks, waar ze morgen voor het eerst op het podium staat. Haar uitspraken over transgenders en het gebruik van het n-woord werpen echter een sluier over het geheel heen, want haar voorprogramma Sor is om die reden afgehaakt.

Strafbankje

Anouk heeft nu een opwarm-dj ingeschakeld als voorprogramma, maar dat is natuurlijk een makkelijke oplossing. “Het is uitzonderlijk, want het is natuurlijk een prachtige kans. Je staat drie keer voor een uitverkochte Ziggo Dome. Dat getuigt wel van karakter. Ruggengraat, karakter”, zegt showkenner Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws.

Presentatrice Dyantha Brooks leeft wel een beetje mee met Anouk. “Anouk zit ook echt een beetje op het strafbankje, hè? Gaat dat nou nog lang duren?”

Kaarten terug

Bart stelt dat mensen ook van hun Anouk-kaartjes af willen. “Je merkt ook echt dat mensen de kaarten hebben teruggegeven, want er stond dat het allemaal was uitverkocht. Daardoor kwam er ook een derde concert. En je merkt dus nu dat er op TicketSwap heel veel kaarten worden aangeboden.”

Opvallend, vindt hij het. “Ik weet niet of dat altijd zo is vlak voor een concert, omdat mensen om wat voor reden dan ook niet kunnen…”

Snel uitverkocht

Dyantha kijkt er ook wel van op. “We weten vooral dat ze altijd heel snel uitverkocht is, dus heel populair, maar nu zijn er dus nog best wel wat kaarten?”

Bart: “Ja.”

Dyantha: “Ja… Nog steeds de beste zangeres van het land toch?”

Frits Huffnagel: “Fantastisch.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Anouk eens aanschuift in een talkshow?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen