‘Miljuschka Witzenhausen heeft pech dat ze geen dikke kop heeft’

Miljuschka Witzenhausen heeft pech dat ze geen ‘dikke kop’ heeft, want daardoor kan het qua gewicht ontzettend snel de spuigaten uit lopen, stelt Yvonne Coldeweijer. “Mooi gezicht.”

Miljuschka Witzenhausen © RTL

Al dat voortdurende gevreet levert Miljuschka Witzenhausen behoorlijk wat problemen op. Ze is te dik en moet op doktersadvies wat aan haar gewicht gaan doen. Ze weegt 90 kilo, maar slechts 1 meter 68. “Oké, dat is 5 centimeter groter dan ik”, zegt juicekoningin Yvonne Coldeweijer in haar podcast De Juice Show.

Mooi gezicht

Miljuschka vindt eten naar eigen zeggen het leukste dat er is. “Dat is niet de bedoeling”, aldus Yvonne. “Dat je eten het leukste vindt wat er is. Eten is bedoeld om je lichaam te voeden en om er voedingsstoffen uit te halen zodat je je leven kan leiden. En af en toe iets lekkers eten is gezellig met andere mensen, maar eten moet niet jouw dag bepalen.”

Ze vervolgt: “Ik vind haar trouwens superleuk, dat wil ik ook even gezegd hebben. Maar eigenlijk moet je wel even met iemand praten als jij eten het leukste vindt wat er is. Dan moet je eventjes met iemand gaan kletsen. Maar weet je wat het is? Zij heeft zó’n mooi gezicht. Dat wou ik even zeggen.”

Dikke kop

Juist dat mooie gezicht is voor Miljuschka een valkuil, denkt Yvonne. “Als ik aankom, dan wordt mijn nek dik en mijn gezicht ontploft. En zij heeft de pech – en dan ga ik je zeggen: pech – dat zij in haar mooie gezicht niet aankomt. Dus wat gebeurt er? Zij ziet zichzelf nog steeds op beeld. Bij Boulie en natuurlijk foto’s, video’s en social media.”

“Maar zij komt aan bij haar benen, billen en waarschijnlijk haar buik ofzo. Ze zal wel een iets breder onderstel hebben. Bij mij komt alles in mijn nek erbij, dus als ik aankom denk ik: holy shit, dat moet ik heel even snel een halt toeroepen, want anders krijg ik een dikke kop. En zij heeft gewoon een mooi gezicht en ze vreet maar door.”

Benen en billen

Het leidt tot een onbewuste toename van lichaamsvet, weet Yvonne. “Dat komt allemaal bij die benen en billen eraan en ze merkt dat niet zo heel erg dan. Je hebt pech als je in je gezicht niet aankomt. Ja, want je ziet het aan haar niet. Toch?”

Wie heeft nog meer dat probleem? “Trijntje Oosterhuis heeft ook dat het heel erg aan haar onderkant komt. Je kan echt beter hebben dat het meteen in je gezicht zichtbaar is, want dan schrik je je dood van jezelf als je in de spiegel kijkt. En als je dan een beetje dikke billen krijgt of dikke benen dan doe je gewoon een grotere maat broek aan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen