Daphne Deckers pisnijdig over Hazes-songtekst: grijpt Rachel in?

Daphne Deckers vindt het schandalig wat er op Koningsdag werd gescandeerd tijdens een liedje van wijlen André Hazes. “Ik kan er niet aan wennen. Moet ik dit normaal vinden?”

Rachel Hazes en Daphne Deckers © NPO

Amsterdam barstte op Koningsdag weer uit zijn voegen. Door de hele stad heen werden er feesten georganiseerd en daar kwamen hordes mensen op af. Eén van de grotere feesten werd gehouden voor de deur van het café De Blaffende Vis. Daar werd onder meer muziek van wijlen André Hazes gespeeld, waaronder Bloed Zweet en Tranen.

‘Rot op!’

Er staat nu een filmpje online (zie onderstaand) waarop te zien is hoe Bloed Zweet en Tranen kort gepauzeerd wordt, zodat het publiek na de zin ‘rot hier nu maar op’ kan roepen: “Rot maar op, h**r!”

Ongekend, vindt Daphne Deckers het. “Ja, grappig filmpje met die fiets, maar ik kan er niet aan wennen dat het van voetbalsupporters overgewaaide: ‘Rot maar op, h**r!’ is toegevoegd aan Bloed, Zweet en Tranen. Moet ik dit normaal vinden?”

Niet normaal

Daphne wil graag weten wat haar volgers ervan vinden en daarom heeft ze een poll in het leven geroepen: “H**rrrrrr toevoegen aan een Hazes-klassieker is: ‘lachen’ of ‘ongepast’.”

Wat de volgers van Daphne ervan vinden? Maar liefst 90 procent vindt het ongepast. De grote vraag is: ruikt Rachel Hazes nu een rechtszaak?

Fragment

Het bewuste filmpje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Rachel Hazes een rechtszaak moet aanspannen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen