Nóg een boek met Meilandjes-dirt? ‘Ze sloopten al 34 mensen!’

Kan iemand Caroline van Eeden een leuke vorm van bezigheidstherapie geven? De gewezen huisvriendin van de Meilandjes is nog stééds bezig met het nemen van wraak. “Een nieuw boek!”

Caroline van Eeden en Meilandjes © SBS, William Rutten

Dat de Meilandjes niet altijd even galant omgaan met mensen die denken dat ze bevriend zijn geraakt, is inmiddels wel evident. Maar de gepikeerdheid van Caroline van Eeden begint inmiddels wel heel zorgelijke vormen aan te nemen. De gewezen huisvriendin van de tv-familie lijkt inmiddels fulltime bezig met het beschadigen van de tv-familie.

Nóg een boek

Caroline spuwt nu weer haar gal in een groot interview met de Party. Ze vertelt opnieuw in geuren en kleuren over haar in scène gezette vertrek uit Chateau Meiland, terwijl ‘ik moest oprotten’. “Ik kreeg te horen dat Erica en Maxime mijn hele kamer hadden leeg gerausd, al m’n spullen op een berg hadden geflikkerd en aan al mijn privéspullen hadden gezeten.”

En daarna moest Caroline dus weg. Maar waar waren Erica en Maxime dan naar op zoek? “Ze waren zeker naar iets op zoek. Maar dat gaat de schrijfster van mijn biografie, Valérie Lempereur, nog in een volgend boek prijsgeven.”

34 mensen

Hè?! Gaat Caroline nóg een boek uitbrengen vol met dirt over de Meilandjes? Ja dus… En ze staat ook nog steeds achter haar eerste Meiland-sloopboek. “De rode draad door mijn boek is hoe je als familie iemand kapot kunt maken. Dat heeft de familie Meiland met maar liefst 34 mensen gedaan, onder wie ook familie! Over lijken gaan ze.”

Caroline zit nog steeds vol haat. “Ik hoop dat van al die andere mensen die ze hebben beschadigd, er nog eens iemand opstaat om het verhaal te doen. Om te laten zien hoe ze zijn beschadigd door de familie.”

Kleine Claire

Waarom is Caroline zo ongelooflijk fanatiek? “Voor mij geldt dat ik helemaal geen boek wilde schrijven hierover. Ik heb vier jaar lang mijn mond gehouden. Niets gezegd. Ook om kleine Claire te beschermen, de dochter van Maxime. Want dit verhaal gaat ook over kinderen.”

“Ik heb jarenlang empathisch vermogen gehad richting de kinderen. Maar nu zij in hun boeken en in interviews alles over mij hebben verteld, mijn hele leven op straat hebben gegooid, hoef ik niets of niemand meer te sparen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen