Johan Derksen ook niet smetteloos, sloopt Sam Hagens backstage

Johan Derksen springt steevast in de bres voor oudere tv-mannen die zich misdragen, maar waarom? Heeft hij er zelf ook een handje van? “Hij begon backstage verschríkkelijk te schreeuwen.”

Sam Hagens en Johan Derksen © SBS

Politiek verslaggever Sam Hagens is inmiddels een doorgewinterde Vandaag Inside-gast, maar tijdens zijn eerste optredens in het programma was hij nog een groentje en werd het hem niet bepaald makkelijk gemaakt. Met name Johan Derksen kon flink uit zijn plaat gaan achter de schermen, vertelt hij in de rubriek In De Wandelgangen.

Hélemaal tekeer

Sam voelt zich op dit moment veilig in de tv-wereld, geeft hij aan. “Ik voel me heel erg veilig. Ik heb wel eens gehad dat Johan… Ik had in het begin soms wel een beetje bonje met Johan.”

Hij vervolgt: “Toen heeft hij me daar een keer op aangesproken achter de schermen toen is hij ook wel goed tekeergegaan, maar het gaat ook om hoe het op iemand overkomt. Ik vond het meer uiteindelijk een leuk verhaal voor bij verjaardagen dat de grote Johan Derksen hélemaal tekeer is gegaan.”

Johan schreeuwt

Johan heeft echt heel erg hard tegen Sam geschreeuwd. De verslaggever zet een harde stem op en doet Johan na: “Als het aan mij had gelegen, was je nooit meer teruggekomen na de eerste aflevering!”

Sam zit er niet mee. “Ik kan er alleen maar om lachen. Drie jaar later zit ik er nog steeds! Hahahaha. Ik ervaar dat dus helemaal niet als grensoverschrijdend. Hij had ook gelijk, want ik was soms ook té fel of té vaak aan het onderbreken. Te eager. Dat heb je bijna bij iedereen die hier voor het eerst zit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johan Derksen kaffert Sam Hagens uit. Gaat toch een beetje ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen