Linda de Mol aangevallen op eigen zender: ‘Hoe dúrf je dit nog?’

Linda de Mol wordt aangevallen in haar eigen clubhuis. De door haar zo verfoeide Angela de Jong vindt het een zwaktebod dat ze nog steeds met tv-oudje Ik Hou Van Holland loopt te leuren.

Linda de Mol en Angela de Jong © SBS 6

Wat zal Linda de Mol er inmiddels van balen dat ze die studiolamp in haar dramaserie Five Live op een look-a-like van Angela de Jong heeft laten vallen. Had ze nou toch maar gewoon een cameo geregeld… Want één ding is zeker: ook in 2024 is Linda aan de beurt bij de AD-stercolumniste, die ze zelf liever ‘die sneue, intens valse Angela de Jong’ noemt.

‘Hoe DURF je?!’

Angela zat gisterenavond pontificaal in beeld bij de tv-zender van Linda’s broer. De opiniedraak was namelijk een van de hoofdgasten in de Hélène Hendriks-show De Oranjewinter. Daar mocht ze onder meer vertellen wat ze van het tv-aanbod op oudejaarsavond vond. Vervolgens besloot ze om live op SBS 6 het aanbod van SBS 6 af te kraken.

De oudejaarsspecial van Vandaag Inside viel volgens Angela flink tegen, maar het programma dat ervoor stond? “SBS 6 had natuurlijk ook Ik Hou Van Holland, waarvan ik denk: hoe dúrf je het nog uit te zenden?”

‘Waarom dan?’

Hélène schrikt zich helemaal een hoedje. “Waarom? Wat bedoel je?”

Volgens Angela is dat nogal duidelijk. “Ja, dat is toch onderhand wel geweest?”

Hélène: “Ja, ben je er klaar mee?”

Angela: “Ik heb een periode gehad, toen waren mijn kinderen klein, dat ik er echt wel de charme van in zag. Je kijkt het heel makkelijk met kinderen, maar inmiddels zit er natuurlijk wel zó’n baard aan… Ik bedoel: het loopt geloof ik al 25 jaar, het is wel een keertje klaar.”

Iconisch

Hélène probeert een soort van in de bres te springen voor Linda. “Het is ook iconisch misschien juist?”

Angela resoluut: “Nee, nee…”

Ze krijgt daarin bijval van medegast Ben van der Burg. Nou, hier zal Linda dus hélemaal niet blij mee zijn.

Reageert Angela eigenlijk wel eens op boze sterren die aan de bel trekken? “Als het niet al te schelderig is: ja, meestal wel.”

Oei, dan moet Linda nog wel even haar aanhef aanpassen. ‘Beste sneue, intens valse Angela…’

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen