Aran Bade waarschuwt: ‘Man van Wendy van Dijk is NIET te zien!’

Aran Bade, de entertainmentexpert van RTL Boulevard, waarschuwt de mensen om niet zomaar te geloven in het beeld dat Wendy van Dijk nu schetst. “Haar man is nérgens te zien!”

Wendy van Dijk, Erland Galjaard en Aran Bade © RTL

Na een periode van geheimzinnigheid en mysterie besloot Wendy van Dijk op oudejaarsavond ineens om een soort van openheid van zaken te geven over haar huwelijk met Erland Galjaard. Ze plaatste namelijk vuurwerkfilmpjes vanaf het balkon van zijn nieuwe ‘vrijgezellenappartement’. Het appartement dat hij zónder haar heeft gekocht.

Huwelijkscrisis

Wendy heeft daarnaast ook nog een vakantiefoto met Erland geplaatst waarop staat dat het haar ‘lievelingsfoto’ is met daarop haar ‘lievelingsmensen’. En wat nog meer? Haar ‘lievelingsliedje’ eronder. Islands in the Stream. Het zou symbool kunnen staan voor de twee eilanden Er en Wen die op afstand van elkaar nog steeds samen sterk staan. Een latrelatie.

Het is allemaal heel opvallend, vindt showbizzexpert Aran Bade. “De grootste opzienbarende post doet Wendy van Dijk. We weten allemaal dat er een huwelijkscrisis zou zijn met haar Erland. Hij heeft een vrijgezellenappartement gekocht in Rotterdam. We hebben die twee nooit meer samen gezien”, legt hij uit in de eerste RTL Boulevard van het jaar.

Zonnevlecht

Wendy heeft nooit antwoord willen geven op vragen over hun vermeende tweede huwelijkscrisis, benadrukt Aran. “Ja, aan de zonnevlecht moesten wij voelen of het goed zat of niet. Weet je nog, Lex, dat jij haar interviewde en ze het had over haar binnenwereld en de buitenwereld? Nu post ze een video op het balkon van dat appartement van Erland.”

Toch waarschuwt Aran wel om het beeld dat Wendy schetst – dat ze happy together zijn – niet klakkeloos aan te nemen. Waarom? Erland is zelf namelijk níet te zien is op die filmpjes vanaf zijn eigen balkon. Misschien was hij dus ergens anders. “Het blijft gissen, want Erland heb ik niet gezien. (…) Ik moet erbij zeggen: we hebben Erland niet gezien.”

Oliebollen

Hoe denkt Aran dan dat het zit? Hij vermoedt dat ze wel samen waren, máár: “Ik denk dat ze de oliebollen heeft gehaald in Nigtevecht en dat hij in Rotterdam die bollen haalt en dat ze het samen dan vieren. Dat is denk ik een nieuwe vorm.”

De oliebollenvorm. Die hebben we nog niet gehad…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Lijkt die Erland Galjaard u eigenlijk een gezellig type?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen