VI-ster Chris Woerts (64) ondergaat haartransplantatie: ‘Net als Eus’

Vandaag Inside-ster Chris Woerts (64) heeft een haartransplantatie ondergaan, zodat hij er wat beter uitziet tijdens zijn verschijningen op televisie. “Net zoals Özcan Akyol gedaan heeft.”

Chris Woerts © SBS

Chris Woerts is na achttien jaar wederom uitgeroepen tot meest invloedrijke sponsorman van het jaar. De vaste gast van Vandaag Inside staat daarom op de cover van het tijdschrift Sponsorreport. Het valt echter op dat hij er op die foto ontzettend kalend uitziet. “Hebben wij die cover ook? Want je hebt bijna geen haar op die cover”, roept Wilfred Genee.

Haartransplantatie

Ja, dat kan goed kloppen, legt Chris uit in Vandaag Inside. “Nee, klopt.”

Wilfred: “Hier heb je nog haar als je hier zit. Hoe kan dat dan?”

Chris: “Klopt. Net als Eus heb ik haar ingeplant.”

René van der Gijp verbijsterd: “Jij?!”

Chris: “Ja, twee jaar geleden. Eus heeft zich kaal geschoren en ik heb het niet kaal geschoren. Gewoon ingeplant. Tussendoor.”

Oude foto

Wilfred vindt het nogal slordig dat zo’n tijdschrift dan een oude foto gebruikt. “Het is dus een oude foto die ze gebruikt hebben ervoor?”

Chris: “Ja, ik denk goedkoop, hè?”

Johan Derksen: “Gerard (Joling, red.) heeft toch ook nephaar?”

Chris: “Ja, Gerard heeft het ook gedaan. Dick Advocaat, die trainer Sjors Ultee die ontslagen is bij Cambuur. Die is al twee keer geweest.”

‘Het werkt wel’

Overigens is Chris erg tevreden over het resultaat. “Het werkt wel, hè? Dat is twee jaar geleden, denk ik. Tweeënhalf jaar geleden. Dat ik voor de eerste keer bij jullie in de uitzending zat, was het precies hetzelfde. Vier jaar geleden.”

Is hij boos dat de Sponsorreport een oude foto heeft gebruikt? “Dat is een gratis fotootje denk ik. Dat is niet rijk, hè, zo’n blad.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u een haartransplantatie overwegen als u kaal wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen