Rachel Hazes maakt áltijd ruzie, Story-Guido weet hoe dat komt

Rachel Hazes is iemand waar je vreselijk voor op moet passen. Die vrouw maakt de hele dag door ruzie en zelfs met haar bloedeigen kinderen heeft ze geen contact meer. Hóe dan?!

Rachel Hazes en Guido den Aantrekker © SBS

Zal er een dag in 2023 geweest zijn dat Rachel Hazes géén ruzie heeft gemaakt? Als het einde van de dag nadert en er is niemand boos geworden, dan is die vrouw nog in staat om haar kussens op de bank uit te kafferen. Wat is er toch met die vrouw aan de hand? Is het een bepaald gen waardoor ze wel ruzie móet maken? Of is het iets anders?

‘Het is best pittig’

Story-baas Guido den Aantrekker kent Rachel door en door, is goed bevriend met haar en geeft in Shownieuws het antwoord. “Het is best pittig. We doen er met z’n allen soms een beetje lacherig over, maar ik ken Rachel als iemand die een enorm sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel heeft.”

En dát ligt volgens hem ten grondslag aan al die ruzies. “Dat gaat wel eens ten koste van haar relatie met mensen die er anders in zitten. Als die mensen je kinderen zijn of je voormalige vrienden, dan is dat natuurlijk extreem pijnlijk.’

Stapels dossier

Rachel heeft haar zaakjes volgens Guido goed op orde. “Ik ben wel eens bij Rachel thuis geweest in Mijdrecht en zij kan mij daar stapels dossiers laten zien. Zij heeft álle informatie op peil, alleen ja, dat je gelijk hebt, wil nog niet altijd zeggen dat je dat in de ogen van mensen ook krijgt.”

Hij vervolgt: “Het is natuurlijk sowieso pijnlijk als je met je kinderen in zo’n zaak terechtkomt, maar zij heeft ook, wat uit het testament ook wel bleek… Zij is feitelijk de hoedster van het erfgoed van André Hazes. Zij heeft ook gezorgd dat haar kinderen daar op een fantastische manier mee verder kunnen.”

Bodemprocedure

Huh? Maar er is toch gebleken dat Rachel een neperfgenaam is? De vraag is hoe lang ze nog voor die nalatenschap mag zorgen. “Inderdaad, hoe het testament dat verder uitwijst en hoe dat formeel zit, dat moet nog blijken, mits daar die bodemprocedure komt.”

En het lijkt erop dat Roxeanne die in 2024 gaat beginnen. De grote vraag is: zal ze daarin samen optrekken met André jr.?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes heeft stapels dossiers thuis. Tijd die ze beter aan haar kinderen kan besteden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen