Harry Mens heeft op PVV gestemd: ‘Geert Wilders deugt gewoon’

Harry Mens onthult in gesprek met Gerard Joling op welke partij hij heeft gestemd bij de verkiezingen, namelijk de PVV. “Ik heb Geert Wilders gestemd hoor”, aldus de Business Class-ster.

Gerard Joling en Harry Mens © RTL

Er zijn veel sterren die bekendstaan als links of toegeven dat ze op de VVD hebben gestemd, maar BN’ers die roepen dat ze voor de PVV zijn gegaan, heb je amper. Je hebt natuurlijk de Meilandjes, die zich erg kritisch hebben uitgelaten over de islam, maar daarna houdt het snel op. Nu geeft ook Harry Mens aan dat hij voor Geert Wilders is gegaan.

‘Dat meisje’ Dilan

Als Gerard Joling te gast is in zijn programma Business Class, hebben de heren het met elkaar over VVD-leider Dilan Yesilgöz. “Dat meisje van de VVD, daar ben ik wel een beetje op afgeknapt in z’n totaliteit. Hoe haar hele gedachtegang is”, zegt de entertainer op een gegeven moment.

Hij vervolgt: “Ik begrijp dat het heel lastig is om met de PVV gaan te regeren, maar uiteindelijk is die man ook al twintig jaar bezig en hij heeft gewoon de meeste stemmen gekregen.”

‘Wilders deugt’

Harry laat zich vervolgens erg positief uit over Wilders. “Maar los daarvan: die man deugt gewoon, maar hij moet gewoon een beetje dimmen en dat gaat hij doen. En als Rutte dan de benoeming binnen heeft van de NAVO, dan mag zij weer meedoen van Rutte in het kabinet.”

Gerard weer: “Ja, dat spreekt elkaar vier keer op een dag over wat ze wel mag zeggen en niet mag zeggen natuurlijk. We begrijpen het spelletje wel.”

Allerlei meisjes

Van de VVD is Harry niet meer zo onder de indruk. “Je hebt natuurlijk allerlei meisjes daar zitten. Meisje Hermans en je hebt nog een paar van die dametjes en die bedient hij nog steeds. Hij is nog steeds de baas.”

Gerard: “Ik vond van haar wel… De arrogantie, weet je wel, voordat je de gesprekken hebt gehad gelijk al zeggen: ‘Nee, ik ga het absoluut niet doen.’ Maar voor de verkiezingen sloot ze niemand uit en zei ze: ‘We kunnen makkelijk met de PVV regeren.’ Ik vind het eigenlijk een beetje een kat voor alle kiezers die op de VVD hebben gestemd.”

PVV gestemd

Dan merkt Gerard op: “Jij bent ook VVD’er, dus we weten er alles van.”

Nou, dat klopt dus niet helemaal. Harry verbetert hem: “Ik heb Geert Wilders gestemd hoor.”

Gerard: “Heel goed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gerard Joling verliest vertrouwen in 'dat meisje' Dilan Yesilgöz. Vindt u haar een sterk politica?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen