Gordon gaat zingen op tv, maar er komt meer: ‘Gespot met… Beau!’

Een onverwachte wending: Gordon is ondanks alles tóch nog welkom op het Mediapark. Hij is door Jan Slagter uitgenodigd om een liedje te zingen in een kerstshow. “Maar er komt meer.”

Gordon en Beau van Erven Dorens © RTL

Gordon heeft een van zijn turbulentste jaren óóit achter de rug – wát een gedoe was er allemaal rondom zijn meest recente verloving. Ze zijn met z’n allen nóg aan het uitpuffen op de redactie van weekblad Privé. Maar dat is niet het enige: onlangs is ook nog zijn contract bij Talpa verlopen en daar is hij met mot vertrokken. “De vlag kan uit!”, riep hij.

Gordon treedt op

Nou, zijn dagen in de televisiewereld zijn wel geteld, dacht men. Maar tot de verbazing van velen riep Jan Slagter, de grote baas van Omroep MAX, vrijdagavond in de talkshow Beau dat zijn mensen Gordon hebben uitgenodigd om op te treden in een of ander kerstprogramma op televisie.

Jan, die wel vaker geestelijke bijstand verleent aan gevallen tv-sterren, heeft er zin in: “Wij hebben zelf Gordon benaderd of hij dat wilde en hij stond ervoor open. Het wordt een heel mooie show.”

‘Er komt meer’

Privé-baas Evert Santegoeds heeft gehoord dat er nóg meer aan zit te komen, vertelt hij in de podcast Strikt Privé. En wel met Beau van Erven Dorens! “Ja, die zijn samen op pad en ik weet niet met welk doel.”

Gaat Gordon even goed zijn hart luchten? Zijn aartsvijand sluit het niet uit: “Misschien heeft Beau Gordon zo ver gekregen om één keer z’n hele verhaal te doen ofzo, een interview. Maar er zit iets aan te komen. Een samenwerking tussen Beau en Gordon. En wat dat is, dat hoop ik eerdaags te kunnen vertellen.”

Update

Update 12.30 uur – Tina Nijkamp schrijft op haar analysekanaal: “Dit kan niet anders dan om het volgende gaan: 7 januari komt Beau met een eenmalige editie van Casa di Beau op RTL 4. De hoofdgasten zullen wel de meest besproken BNers van 2023 zijn. Gordon is dan dus één van die twee gasten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon gaat mogelijk zijn hart uitstorten bij Beau. Gaat hij in de slachtofferrol of keert hij terug met nieuwe energie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen