Gerard Joling wil trio met Rob Jetten en vriend, maar stemt PVV

Gerard Joling zou graag naar bed willen met Rob Jetten en zijn vriend Nico Keenan, ook wel bekend als de ‘hockeyhunk’. Maar stemmen op de D66-leider? “Nee, ik ga voor PVV!”

Gerard Joling en Rob Jetten © SBS, Instagram

Rob Jetten heeft een behoorlijk sportieve man aan de haak geslagen. Deze Nico Keenan is in zijn onderbroek op de cover van Privé beland en gaat sindsdien door het leven als de ‘hockeyhunk’ van de D66-leider. En ook Gerard Joling heeft er het een en ander van meegekregen, geeft hij aan op de barkruk van Vandaag Inside.

Trio met Rob

Gerard zou wel eens een trio met die twee willen, zegt hij. “Ik ken hem niet goed, maar ik zou wel eens samen met zijn vriend een klein triootje willen doen hoor. Dat is toch een sympathieke gozer? Maar heb je die vriend van hem gezien? Daar wil ik wel een keer mee hockeyen hoor! Ja, daar ben ik heel eerlijk in.”

Als politicus doet Rob het ook helemaal niet zo beroerd, vindt de RTL 4-entertainer. “Hij is echt heel aardig en supergegroeid vind ik het afgelopen jaar.”

‘Heel erg leuk’

Wilfred Genee grapt even verderop in de uitzending: “Rob Jetten heeft zojuist laten weten met vriend het erg leuk te vinden als je een keer langs zou komen, dus in dat opzicht… Ze staan er helemaal klaar voor.”

Collega Johan Derksen: “Dan mogen jullie met z’n drieën stoeien hier op tafel.”

Gerard hoopvol: “Ik hoop niet dat jullie liegen, want ik begin me al te verheugen. Hahaha.”

PVV-stemmer

Een stem op Rob zou Gerard overigens nooit overwegen. Hij heeft laatst bij de verkiezingen op PVV gestemd. “Of ik PVV heb gestemd? Ja. Gewoon voor de verandering. Ik wist het ook niet meer hoor. Ik heb altijd VVD gestemd en nu PVV.”

“Heel veel mensen durven het niet te zeggen, maar ik denk: laat maar wat anders gebeuren dan. Zoals het nu gaat, gaat het ook niet goed.”

Instagram

Rob en zijn hunk in de lift van SBS 6:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen