Bobbi Eden eet frikandel speciaal met kerst: ‘Dat is gewoon lekker’

Bobbi Eden, bekend van sensuele films, gaat deze kerst een frikandel speciaal eten. Bedoelt ze dat dubbelzinnig? Nee, letterlijk. “Dat vind ik het ultieme gerecht. Gewoon heerlijk.”

Bobbi Eden © NPO

Niet alle BN’ers sloven zich in gelijke mate uit met kerst. De ene ster doet ingewikkelder dan de andere. Bobbi Eden houdt het allemaal vrij makkelijk, geeft ze toe in de Story. “Met Kerstmis gaan we nooit uitgebreid koken. Integendeel zelfs. Eén dag gaan we uit eten met de familie, en we doen een dag hapjes en snacks.”

Frikandel speciaal

Hapjes en snacks in de meest letterlijke zin van het woord. Ze bedoelt daarmee gewoon dat ze wat diepvriesspul in de airfryer gooit. “Ik houd wel van deze feestdagen, maar het zijn ook dagen waarop we lekker willen ontspannen. De rest van het jaar is het al druk genoeg.”

Volgens Bobbi vinden de mensen haar frikandellen hartstikke lekker en verheugt iedereen zich tijdens de kerstdagen op de snack. “Op tweede kerstdag is het ultieme gerecht een frikadel speciaal. Heerlijk.”

Stokbrood en stamppot

En hoe zit het met Irene Moors, die Bobbi wel eens heeft gepersifleerd? “Kerst vier ik dit jaar met vrienden. Er wordt een kerstlunch georganiseerd en ik verzorg dit jaar het stokbrood en de paling. Ik ben niet van de culinaire hoogtepunten. Ik ben geen keukenprinses, maar ik eet wel heel graag.”

André van Duin mag van de Story ook nog zeggen wat hij gaat eten: stamppot. “Dit jaar wordt het een spruitenstamppot met sukadelapjes. Zeker die sukadelapjes kun je al lang van tevoren maken en opwarmen in de oven. De stamppot is makkelijk, lekker en snel te maken. Binnen een half uur heb je alles op tafel.”

Mediacourant wenst u prettige kerstdagen! 🎄

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u lekkerder?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen