Tante André Hazes jr. verkoopt huis: ‘Ze is doodsbang voor Rachel’

Els Hofland, de tante van André Hazes jr., heeft haar woning in Vinkeveen te koop gezet voor vijfenhalve ton. De reden? “Ze is doodsbang voor Rachel Hazes en wil onafhankelijk zijn.”

Rachel Hazes en Els Hofland © Instagram

Rachel Hazes is levensgevaarlijk. Als zij iets tegen je heeft, dan kun je je maar beter bergen. En belangrijker nog: een goede advocaat inschakelen. Zelfs haar meest naaste familieleden krijgen ermee te maken en haar zus Els Hofland, de tante van André Hazes jr., is nu als volgende aan de beurt. Wat is er allemaal aan de hand?

Els verkoopt huis

Els gaat voor vijfenhalve ton haar woning in Vinkeveen verkopen, ontdekte het juicekanaal Reality FBI gisterenavond. “Deze goed onderhouden en moderne woning heeft een woonoppervlakte van 187 vierkante meter, zes slaapkamers, een sauna en een riante achtertuin gelegen op het zuiden”, luidt de advertentie.

Haar zoon Djarno Hofland, tevens de rechterhand en beste vriend van André, bevestigt dat. Hij maakt reclame voor de woning van haar moeder. “Het huis kocht ze in 2020 voor zo’n 400 duizend euro over van Rachel. Daar kan ze dus bijna 150 duizend euro winst op pakken”, aldus het juicekanaal.

Bang voor Rachel

Waarom gaat dat huis in de verkoop? Dat weet Yvonne Coldeweijer dan weer. Zij schrijft op haar juicekanaal: “Doodsbang zijn ze. Rachel heeft in 2020 haar huis verkocht aan haar zus Els. Tevens heeft Rachel haar destijds vier ton geleend uit haar BV, zodat Els niet naar de bank hoefde.”

Nou, dat is sympathiek van Rachel. Of toch niet? “Heel aardig zou je denken, maar zo hield La Kroketta al die tijd haar zus mooi in bedwang. Maar vorig jaar oktober heeft Els Monique en mini Dré gefeliciteerd op Insta. Rachel was WOEST! Daarna is er geen contact meer geweest tussen Rachel en Els.”

Is dit misschien ook de reden van de breuk tussen André en Rachel? Het zou zomaar kunnen.

‘Pijnlijk voor kroket’

Hoe dan ook, en toen? “Toen Rachel ook bonje kreeg met André jr. trok hij in bij Els. Megapijnlijk voor de Kroket. Els is nu bang dat Rachel, net als Marieke, 86 procedures zal aanspannen om haar hypotheek bij Rachel te beëindigen en haar uit dat huis te krijgen. Om dit voor te zijn heeft Els de woning te koop gezet!”

Marieke van Beek is de voormalig beste vriendin van Rachel en degene die haar vond na haar zelfmoordpoging. Ze huurt een woning van Rachel, maar zij wil haar eruit hebben. “Els wil graag onafhankelijk zijn van Rachel, want ze heeft te maken met een tikkende tijdbom. En dat vind ik heeeel verstandig van Els. 😂 Hopelijk verkoopt ze het stulpje asap. 🍀”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen