Eva Jinek-imitatie slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag

Eva Jinek zal gisterenavond strijdbaar voor de buis hebben gezeten. Ze hangt natuurlijk het women support women-gedachtegoed aan en haar imitator werd op televisie flink lastiggevallen.

Eva Jinek © NPO

Als er momenteel íets cringe is op televisie, dan zijn het wel de persiflages in de zaterdagse hotelshow van Paul de Leeuw. Die rubriek in Hotel Hollandia is iets minder politiek en iets meer showbizz geworden en daarom zat er gisterenavond ook een parodie op Eva Jinek in. Zij mocht in het programma een imitator van Mick Jagger interviewen.

Rockgod

Eva stelt op een gegeven moment dat Mick op 80-jarige leeftijd íets te oud is voor een leven vol rock and roll. “Je bent 80 jaar, het is natuurlijk ontegenzeggelijk logisch dat als je 80 jaar bent, dat je geen s*ks meer hebt, hè? De rivier staat droog. Dan maak je waarschijnlijk liever een tochtje op een elektrische fiets.”

Dan loopt Mick op Eva af en begint haar lastig te vallen: “Weet je, wat ik wel weet is dat wij hier samen in een hotelkamer zitten, jij en ik. Een prachtige vrouw en een legendarische rockgod.”

Eva vlucht

De nep-Eva voelt zich duidelijk ongemakkelijk en laat dat ook blijken: “Ik hoor wat je zegt, Mick, ik vind het ook heel vleiend, maar ik heb net een baby.” Dan: “Dit is niet wenselijk. Mick, alsjeblieft. Nee, laat me.”

Oftewel: grensoverschrijdend gedrag op televisie. Mick: “Don’t get angry with me, Eva.”

De nep-Eva even later aan de bar: “Ik vind hem leuk, natuurlijk, maar ik heb er thuis al twee in de luiers. Ik heb niet de behoefte aan nog een.”

Champions League

Aan diezelfde bar krijgt Eva een behoorlijk gemene grap voor haar kiezen. De nep-Eva: “Kijk, als je je beste album uitbrengt, dan word je natuurlijk ook door de beste geïnterviewd, dus dan kom je bij mij uit. Bij de Champions League.”

Dan Mick, wijzend op haar kijkcijfers van de afgelopen jaren: “Ja, Champions League, maar scoren ho maar!”

Grensoverschrijdend gedrag én een gemene grap: wat een warme ontvangst voor Eva bij de NPO…

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen