Miljuschka heeft nu écht te veel gegeten, cardioloog luidt noodklok

Miljuschka Witzenhausen vindt het belangrijk dat vrouwen hun vetrollen omarmen, maar slaat ze niet een béétje door? Ze heeft het nu zó bont gemaakt dat haar cardioloog aan de bel trekt.

Miljuschka Witzenhausen © RTL

Het is wetenschappelijk bewezen dat een te hoog vetpercentage slecht is voor je gezondheid. Natuurlijk heeft niet iedereen invloed op overtollig vet, maar voor veel mensen geldt wel degelijk dat ieder pondje door het mondje gaat. En al helemaal voor Miljuschka Witzenhausen: elke keer als ze we haar op televisie zien, staat ze weer iets te eten.

Cardioloog bezorgd

Miljuschka is een smulpaap: ze stopt zich de hele dag vol met ongezond voedsel en plaatst dan in de zomer trotse foto’s van haar vetrollen. Fier zijn op je lichaam is prima, maar wat draagt de presentatrice hier nou eigenlijk mee uit? Fitfluencers kunnen flink irritant zijn, maar dit is weer het andere uiterste.

Het lijkt er nu op dat Miljuschka te ver is gegaan, want haar BMI is volgens haar cardioloog compleet ontspoord. En dat is natuurlijk slecht nieuws voor haar businessmodel: Miljuschka heeft een platform dat volstaat met recepten van allerlei toetjes, maar kan ze die nog wel geloofwaardig presenteren als ze het zelf niet eens meer mag eten?

Aan de bel

Miljuschka onthult de boodschap van haar cardioloog als ze haar ergernis uitspreekt over online nepadvertenties. Hoewel ze alles behalve het ideale boegbeeld is, wordt zelfs Miljuschka misbruikt in advertenties voor dieetpillen. “Nog een dag dat ik wakker word met dm’s of mijn dieetpillen echt werken”, klaagt ze op Instagram.

Ze vindt het ontzettend storend. “Mijn naam en gezicht word misbruikt. Zou nooit nooit nooit pillen nemen om af te vallen. Sterker nog: ik ben nog nooit zo zwaar geweest, 90 kilo. Ik moet daar iets mee. Wil er niets mee. Want ik vind het prima. Maar de cardioloog heeft aan de bel getrokken.”

Smulpaap

Er zit niets anders op: Miljuschka moet haar eethobby matigen. “Enfin. You do you“, zegt ze tegen haar smikkelende volgers. “Geloof niet in makkeliike oplossingen want die zijn er niet. Liefs van een mede-smulpaap.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Miljuschka Witzenhausen moet stoppen met het propageren van ongezond eten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen