Collega’s verdeeld over Dyantha Brooks na afkappen Douwe Bob

Dyantha Brooks krijgt na het genadeloos afkappen van Douwe Bob niet steun van ál haar collega’s. Na Ronald Molendijk uit ook Evert Santegoeds zijn twijfels. “Hij is een bijzonder mens.”

Dyantha Brooks en Douwe Bob © SBS 6

Het is algemeen bekend dat Douwe Bob een opvliegend karakter heeft. Volgens Yvonne Coldeweijer is er sprake van een agressieprobleem en dan niet alleen richting andere mannen. Ook presentatrice Dyantha Brooks is op een onbeschofte wijze behandeld door de zanger. Tijdens een repetitie voor een live-interview, maande hij haar om haar mond te houden.

Fittie met Douwe

Dyantha pakte Douwe live in Shownieuws terug door te vragen ‘of hij altijd zo onaardig is’ als hij van het podium af komt. Daarop gaf de zanger aan dat ‘jullie niet de eerste op mijn lijstje zijn’. Aangezien de zanger natuurlijk blij mag zijn dat er überhaupt zo’n groot medium op zijn jubileumconcert af komt, was dit de druppel voor Dyantha.

Op een meedogenloze manier kapte Dyantha het interview af en daar heeft ze veel complimenten voor gekregen. Veel mensen vinden het goed dat zo’n arrogante BN’er eens een koekje van eigen deeg krijgt. Maar niet al haar Shownieuws-collega’s zijn het daarmee eens.

Geen gewone mensen

Ronald Molendijk sprong direct na het afkappen in de bres voor Douwe, zoals hij dat altijd doet voor misdragende BN’ers. Tegen zijn collega’s: “Jullie zijn zo normaal! Jullie willen dat altijd alles normaal is! Artiesten zijn niet normaal! Leg je erbij neer.”

Er lopen dus echt mensen rond bij Shownieuws die vinden dat BN’ers geen normale mensen zijn en zich daarom kennelijk meer kunnen permitteren. Onzin, vindt Dyantha dat: “Ja, maar ze zijn ook zeker niet beter, belangrijker of hebben het recht om onbeleefd te zijn.”

Wat vindt Evert?

Ook Shownieuws-ster Evert Santegoeds staat niet pal achter Dyantha. Op de vraag of hij Douwe steunt of zijn eigen collega, zegt hij in de podcast Strikt Privé: “O, ik ben Zwitserland. Ik vind altijd, weet je… Ik vind Ronald ook een punt hebben. We hebben het over bijzondere mensen en zo naar vond ik hem eerlijk gezegd niet.”

Evert vervolgt: “Hij zegt van: ‘Jullie staan niet bovenaan mijn lijstje, mijn fans gaan voor.’ En hij heeft de pech dat hij bij Shownieuws wél bovenaan het lijstje staat, zeker de afgelopen anderhalf jaar. Er was genoeg te doen over Douwe Bob. Zo had je het ook kunnen oplossen, maar ze kapte het af en ze dacht: nou, ik ben er wel klaar mee met dat chagrijn.”

Chagrijnig

Overdreven, vindt Evert het. “Zo chagrijnig was hij volgens mij ook weer niet, maar we zullen het nooit weten wat er voor gesprek uitgekomen was als het wel de volle drie minuten had geduurd.”

Evert vindt het belangrijk om een goede relatie te onderhouden met de sterren, maar: “Ze was er klaar mee en Dyantha zegt altijd van zichzelf dat ze behoorlijk heftig is. Nou, dat kwam er even uit. Het is een leuk fragment om in z’n geheel terug te zien in elk geval.”

Shownieuws-collega Guido den Aantrekker staat wél pal achter zijn collega, schrijft hij op X: “Team Dyantha. O, wacht, dat was ik al. 😜”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen