Gaat André Hazes jr. volgend jaar naar het Eurovisie Songfestival?

De carrière van André Hazes jr. kan wel een oppeppertje gebruiken. Gaan we hem volgend jaar misschien terugzien op het podium van het Eurovisie Songfestival?

Loreen en André Hazes jr. © YouTube

Het gaat slecht met de carrière van André Hazes jr. Zijn nieuwe muziek slaat niet aan en dat Ahoy-concert raakt maar niet uitverkocht. Wat nu? Is hij misschien een van de zeshonderd inzenders voor het Eurovisie Songfestival 2024? Het is een recordaantal: nog nooit kreeg de AvroTros zoveel aanmeldingen. De inschrijving is inmiddels gesloten.

‘Te veel druk’

André vertelt in de talkshow Humberto dat hij niets heeft ingestuurd. “Nee, nooit. Ik kijk het ook niet. Ik heb er niet zoveel mee en ik zou de druk veel te groot vinden, denk ik.”

Gastheer Humberto Tan: “Welke stress zou je moeilijk vinden? Gewoon al die mensen die naar je kijken, of wat?”

André: “Het zijn 500 miljoen kijkers ofzo toch? Ja, nee man!”

Humberto: “Maar dat heb je vanavond ook! Hahahaha!”

Groot artiest

Maar André wil toch zo’n grote artiest zijn? Hij vliegt om de haverklap naar Amerika om te kijken hoe ze het daar doen. “Ik ben de afgelopen twee jaar denk ik 21 keer op en neer naar Amerika geweest, ja. Om te kijken naar shows. Dan zie je pas echt dat we achterlopen in Nederland. Als het gaat om LED-schermen en wat ze daar allemaal kunnen.”

De volkszanger wil zelf ook graag kwaliteit brengen. “Ik vind van mezelf dat ik heel goed bezig ben en alleen maar positiviteit aantrek. Ik doe geen rare dingen meer. Ik ben gelukkig van al die pestzooi af en ik wil me focussen op positief.”

Fittie met Humberto

Trouwens, begint Humberto: “Ik moest denken aan de laatste keer dat we elkaar gezien hebben. Dat zit ook in de documentaire. Moeten we het daar nog over hebben of niet?”

André geeft toe: “Ik was op dat moment gewoon heel boos op jou.”

Hij foeterde in zijn docu: “Ik heb bij Humberto gezeten en het was zó ongemakkelijk. Het is alleen maar gegaan over mijn privéleven en hoe ik het wil oplossen. Ja, dat schoot bij mij gewoon zó verkeerd. Toen eigenlijk na Humberto heb ik gezegd: ‘Ik ben er klaar mee.’”

Vinger in wond

André komt het nu uitpraten. “Ja. Ik kom hier eigenlijk excuses aanbieden. Nee, nee, nee. Nee, maar op dat moment was ik echt heel boos. Achteraf gezien besef ik gewoon: je doet gewoon je werk en alles wat je zei was zó waar en zo pijnlijk. Ik denk dat ik dat op dat moment gewoon echt niet kon hebben. En nu ben ik je heel dankbaar.”

Humberto: “Ik snap ook nog wel dat je een soort van boos bent, want elke keer dat je met een vinger in een soort wond wroet, dat is niet leuk. Je wil gewoon komen over je nieuwe album en single en dan heb je geen zin in een zeikgesprek over dingen die allemaal spelen. Maar op een of andere manier moet er toch altijd eerst een soort zeikgedeelte zijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. naar het Eurovisie Songfestival in Malmö sturen. Goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen