Connie Witteman wil niet meer tv: ‘Heel oppervlakkig geworden’

Connie Witteman (72) wil niet meer op televisie verschijnen. Ze vindt het medium, en de Nederlandse showbizz in het algemeen, te oppervlakkig geworden. “Mijn leven is nu compleet.”

Connie Witteman © Shownieuws

De societyster Connie Witteman, ook wel bekend als Connie Breukhoven en Vanessa, heeft geen behoefte aan een rol in het Nederlandse medialandschap. Jarenlang behoorde ze samen met Patty Brard en Patricia Paay tot hét divatrio van Nederland, maar van dit drietal is alleen Patty nog ontzettend actief.

Niet op rode loper

Connie is aan het rentenieren en leeft met Bulldog-baas Henk de Vries een luxeleven. Op een rol in de media, zoals Patty, zit ze absolúút niet te wachten. We zien die twee ook nooit samen over een rode loper wandelen. “Henk houdt niet van publiciteit. Althans niet van publiciteit over zijn privéleven”, legt ze uit in weekblad Privé.

Het gevolg? Geen Connie bij een musicalpremière, geen Connie op het Televizier-gala, geen Connie naar een BN’er-feestje. “Hij houdt er niet van om met mij op een feestje te gaan poseren voor fotografen of televisieploegen. Hij is geen man die graag op de voorgrond treedt. Dat is niet zijn ding.”

‘Zó oppervlakkig!’

Zakelijk is het anders, vervolgt Connie. “Hij is eigenaar van de The Bulldog-keten (een coffeeshop, red.). Daar praat hij wel gewoon over in het openbaar. En ik ben van de showbizz. Eigenlijk ook niet meer helemaal. Maar het is wel mijn wereldje.”

Maar dat wereldje krijgt haar niet meer te zien. “Het is mooi geweest. Ik zou ook niet meer mijn draai kunnen vinden. Mijn leven is nu compleet, zonder showbizz. Er komen nog genoeg aanvragen binnen, maar ik heb niet meer de behoefte. Het is allemaal zo oppervlakkig geworden.”

Sprankel in het vak

Connie vindt het allemaal niets meer. “Omdat ik een emotiemens ben, mis ik die sprankel in het vak. Je ziet eigenlijk ook te lang en vaak dezelfde gezichten op tv.”

Ze besluit: “Laat mij maar lekker zo, ik ben momenteel op mijn best.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Connie Witteman wil niet meer op tv. Maar wil de tv-kijker Connie nog wel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen