Waarschuwing voor dochter Linda de Mol: ‘Slecht voor je carrière!’ 

Johan Derksen waarschuwt Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, voor haar deelname aan de nieuwe goednieuwsshow van SBS 6. “Dat kan heel slecht zijn voor je carrière.”

Johan Derksen en Noa Vahle © SBS 6

SBS 6 komt, naar een idee van John de Mol, met een dagelijkse goednieuwsshow om zes uur ’s avonds. Er zijn een hoop gezichten van Hart van Nederland bij betrokken en ook sportpresentatrice Noa Vahle is gevraagd om mee te doen, vertelt deze dochter van Linda de Mol aan de bar van Vandaag Inside. Maar doet ze daar wel goed aan?

‘Het moet positief!’

Noa is er al vanaf het begin bij betrokken, vertelt ze. “Ik heb ook net als Merel aan die pilots meegewerkt, ja. Het kan zijn dat ik zo nu en dan aanschuif als er leuk sportnieuws is. Het moet wel positief.”

Gastheer Wilfred Genee cynisch: “Er mag geen nederlaag bij zitten, hè? Dus PSV stil.”

Noa: “Nee, morgen geen goednieuwsshow.”

‘Doe het niet!’

Johan Derksen zou het niet verstandig vinden als Noa hieraan meewerkt. “Je moet nooit in een programma gaan zitten wat tot mislukken gedoemd is.”

Noa: “Laat jij het John even weten.”

Johan: “Ik denk dat hij af en toe wel kijkt.”

Wilfred Genee: “Jij kan toch wel tegen John zeggen: ‘Laten we dat maar even niet doen’?”

Carrière schaden

Noa praat daar naar eigen zeggen niet over John. “Daar heb ik het ook niet met hem over, joh. Maar misschien schuif ik af en toe aan.”

Johan: “Als je jong bent, kan dat je carrière schaden, als je in van die programma’s zit die totaal mislukken.”

René van der Gijp: “Dat zag je toch bij dat meisje dat hier wel eens aan tafel gezeten heeft. Die ze dat k*tballonnendingetje lieten doen.”

‘Leek nergens op!’

Het gaat hier over Leonie ter Braak, die inhoudelijke televisie wilde maken en daarna ballonnen stond te blazen op RTL 4. “Dat ballonnendingetje”, herhaalt René. “Dat leek toch helemaal nergens op, joh?”

Het is een smet op Leonie’s cv, net zoals Alles is Muziek dat is voor Marieke Elsinga. En juist voor zoiets moet Noa waken als tv-talent, besluit Johan.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen