Rachel Hazes lacht om grap over Rox: ‘Dat je d’r naam nog kent!’

Het zal je moeder maar wezen: Rachel Hazes. Ze moest gisterenavond in de nieuwe show van Paul de Leeuw hard lachen om een venijnige grap over haar bloedeigen dochter Roxeanne.

Paul de Leeuw en Rachel Hazes © NPO

Paul de Leeuw heeft een flinke blunder begaan. Hij trapte zijn tv-show Hotel Hollandia gisterenavond af met twee van de minst geliefde BN’ers van dit moment: schuinsmarcheerder Rob Kemps en meedogenloze mama Rachel Hazes. Heeft zijn dronken redacteur per ongeluk BN’ers op de zwarte lijst uit zitten nodigen? Volgende week Samantha Steenwijk?

Vuurpijl

De aandachtshonger van Rachel is kennelijk zó groot dat zelfs de sterfdag van André geen reden was om thuis te blijven. Ze liep zelfs zó snel het podium op dat het begeleidende muziekje veel te lang duurde. “Je bent sneller dan een vuurpijl eigenlijk”, grapt Paul, wijzend op het feit dat André’s as met tien vuurpijlen de lucht in is geschoten.

Hoe gaat Rachel om met zo’n dag? “Je staat er natuurlijk wel extra bij stil. Je bent eigenlijk altijd wel met Dré bezig, maar op een dag als vandaag sta je er extra bij stil. Ik ben dan altijd met een heel fijn clubje mensen.”

Niet geappt

Paul vraagt vervolgens of ze haar kinderen wel even heeft geappt in verband met de sterfdag van hun vader. “Heb je dan contact wel met de kinderen of app je even? Wat doen zij? Weet je dat?”

Rachel: “We hebben vandaag niks naar elkaar gestuurd.”

Paul: “Ik begreep dat André bijna niet optreedt op de dag van het overlijden van z’n vader. Dat begreep ik. Rachel moest volgens mij wel nu optreden.”

Rachel: “Roxeanne, bedoel jij.”

Grap over Rox

Dan maakt Paul een behoorlijk pittige grap: “Sorry, wat zei ik nou? Ja, sorry, Roxeanne! Dat je de naam nog weet! Heel goed! Hahaha.”

Rachel, die overhoop ligt met haar beide kinderen, kan er hartelijk om lachen: “Komt door de rechtszaken! Hahahaha.”

In een van die rechtszaken is onomstotelijk vast komen te staan dat Rachel een neperfgenaam is en nu loopt ze het risico dat haar dagen als Hazes-kassajuffrouw geteld zijn. Ze is dan ook flink pissig op Rox.

Rachel laatst in de Story: “Ik heb gezegd dat wat mij betreft de deur voor mijn kinderen altijd op een kier staat. Voor Roxeanne is dat wel een kiertje op dit moment. Wat ze bij De Beste Zangers heeft gezegd, is nogal wat.”

Ingewikkeld

Nou, daar zal Rox wakker van liggen, dat Rachels deur nu nog maar op een klein kiertje staat. Duw maar lekker dicht, zal ze denken. Het liefst met d’r vingers er nog tussen. Kan ze daar in elk geval niet meer mee in de Hazes-kas zitten…

Met zoon André jr. heeft Rachel ook al geen contact. Hij komt ter sprake als Rachel vertelt dat ze haar hele uitvaart al heeft voorbereid, inclusief rouwkaarten. Wat daarop staat? “Ja, dat wordt een beetje ingewikkeld. Nee, dat ga ik niet vertellen. Ik laat hem je dadelijk zien!”

Hoezo ingewikkeld dan? “Nou, er komt iedere keer een andere naam bij! Voor m’n zoon! Qua partner!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Paul de Leeuw trapt nieuwe show af met Rob Kemps en Rachel Hazes. Epische misser?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen