Andre Hazes jr. laat nú al kerstboom plaatsen, huurt flower artist in

André Hazes jr. is druk bezig met het kopen van huiselijkheid. Nadat hij zijn hele woning al op een stereotype manier heeft laten inrichten door stylist, huurt hij nu iemand in voor de kerstboom.

André Hazes jr. © Instagram

Ze mogen dan wel weer een exclusieve relatie hebben met elkaar, maar samenwonen doen ze niet meer: André Hazes jr. en Monique Westenberg. Die twee trekken het niet meer om zeven dagen per week onder een dak te wonen en daarom moet de volkszanger op z’n 29ste ontdekken hoe je zélf huiselijkheid creëert.

1.050 euro

André kiest voor de makkelijke weg en laat alles door anderen doen. Hij deelde laatst foto’s van z’n interieur (zie onderstaand) en daar wordt hij behoorlijk om op de hak genomen. Er zit volgens critici totáál geen ziel in. Het lijkt eerder een soort rondleiding door de plaatselijke Woonexpress. Vooral de kinderkamer oogt nogal troosteloos.

Er zit totáál geen karakter in dat hele huis. Er liggen nog wel wat stapeltjes gekleurde reisboeken in de cinewall, maar die blijken te zijn gekocht ter decoratie. Door die stylistes dus. Voor een niet misselijke som van 1.050 euro.

Flower artist

Er zijn op de foto’s nog wel een klein boeketje en een kamerplant te zien. Heeft André die dan wél neergezet op z’n minst? Nee, ook al niet! Daar huurt hij dan weer een flower artist voor in. Nog erger? Het zijn kúnstbloemen- en planten. Er zit dus niet alleen figuurlijk geen leven in zijn woonkamer, maar ook letterlijk.

Die ‘flower artist’, Sabrina de Bruin, is er behoorlijk trots op. Die vrouw heeft gewoon echt een heel interview over André’s zijdebloemen gegeven aan de Story, het clubblad van de Hazesjes. “Hij heeft zijn huis erg classy ingericht”, vindt deze mevrouw. “Ik heb begrepen dat hij daar wel hulp bij heeft gehad van wat toffe woonwinkels.”

‘Weet wat hij wil’

Ondanks dat André dus letterlijk álles uitbesteedt, weet hij volgens Sabrina ‘heel goed wat hij wil’. “Hij is natuurlijk wat artistieker van Monique, dus heeft ook wat meer de wens om kleur in zin woning te hebben. Zo heeft hij ook boeken met kleurtjes in de kast en een blauwe bank.”

En nu komt dus ook de kerstboom eraan. In september. “Ik vind: daar zijn geen regels voor. Dus toen hebben we besloten om in september de kerstversiering te gaan doen.”

Leuk. En dat ene boeketje nepbloemen in de woonkamer waar zij de manager van is? Is dat niet te fleurig voor kerst? “Dat gaan we aanpassen naar meer winters.”

Interieur

Het lege interieur van André:

Kerstboom

Sabrina mag ook nepplanten in de woonkamer van Monique zetten:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is een huis wel een thuis als je werkelijk álles door stylisten laat neerzetten en decoreren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen