Paul de Leeuw maakt einde aan geruchten: van wie is blote kont?

Paul de Leeuw maakt een einde aan de geruchten over de blote billen die hij uit protest tegen Mirjam Bikker op social media heeft geplaatst. Het blijkt niet zijn kont, maar een internetkont.

Paul de Leeuw en Mirjam Bikker © RTL, NPO

ChristenUnie-mevrouw Mirjam Bikker heeft een flink conservatief standpunt op het gebied van draagmoederschap en daar is Paul de Leeuw, vader van twee geadopteerde kinderen, tegen in verweer gegaan. Hij heeft uit protest een foto van een paar blote billen op zijn Instagram-pagina geplaatst, natuurlijk om de kuise mevrouw Bakker te plagen.

Internetkont

Het ANP heeft via alle media verspreid dat het ‘vermoedelijk’ om Pauls eigen billen gaat, maar dat blijkt helemaal niet te kloppen. “Het was niet mijn kont. Ik heb gewoon een kont geplukt van internet”, zegt hij in Business Class.

Paul heeft geen spijt van die blote internetkont. “Ja, het ging over draagmoederschap. Ik begrijp wel dat je de draagmoeder moet beschermen, maar wat zij (Mirjam Bikker, red.) zei bij Nieuwsuur is: ‘Je kunt wel een kinderwens hebben, maar het gaat soms gewoon niet door. Het kan soms niet.’”

Koud en kil

Koud en kil, vindt Paul het. “Dat vond ik voor iemand die Gods liefde heeft en naastenliefde heeft keiharde, boude uitspraken. Maria was de eerste draagmoeder, want die had ook helemaal niets te zeggen toen God dat zei… Ze is onbevlekt ontvangen. Toen werd Jezus geboren en ze had niks in de pap te brokkelen.”

Paul vindt het juist belangrijk dat ook wensouders snel erkenning krijgen. “Wij moesten ook heel lang wachten voordat we echt de rechten en zeggenschap hadden voor onze zoons.”

Stemmen

Gastheer Harry Mens: “Ik begrijpt dat je niet op de ChristenUnie gaat stemmen.”

Paul standvastig: “Nee, dat ga ik niet doen, nee. Dat zit er niet in.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u grensoverschrijdender?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen