‘Patty Brard? Die leugenaar kan duidelijk niet zonder aandacht!’

Patty Brard wordt echt genádeloos aangevallen door een stem uit het verleden: José Hoebee, met wie ze vroeger in het ruziënde damesgroepje Luv’ zat. “Ze kan niet zonder aandacht!”

Patty Brard en José Hoebee © RTL, SBS

Het was deze week een grote verrassing tijdens het persfeestje van RTL: de eigen dramaserie die Patty Brard krijgt op Videoland. Ze zal er niet zelf in te zien zijn, maar wel haar levensverhaal. En dat wordt dan weer vertolkt door actrices Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven. Uiteraard zal ook Patty’s tijd bij Luv’ de revue passeren.

‘Patty is leugenaar!’

Op dat laatste zit José dus écht niet te wachten, want al het geruzie bij Luv’ zal natuurlijk helemaal vanuit Patty’s perspectief verteld worden. En daarom zet zij nu bij voorbaat de tegenaanval in via pagina Privé.

José, die al jaren lijdt aan een rare tic – ze bijt de hele dag op haar tong of iets dergelijks -, vindt het triest. “Tja, ze moet wat, hè! Patty zal altijd wel weer iets nieuws verzinnen om in beeld te blijven. Ze kan niet zonder aandacht. Ik ben benieuwd met wat voor leugens ze nu komt.”

‘Ik ga reageren!’

Het is overduidelijk: José zit al helemaal in de vechtmodus. “Ik denk niet dat ik ga kijken. Hoewel, als mij ter ore komt dat er weer eens schandaleuze dingen over mij worden gezegd, dan zal ik het terugkijken en vervolgens gepast reageren!”

Volgens José belooft het niet veel goeds. “Enkele weken geleden was ik ook weer aan de beurt. Toen zat mevrouw bij Khalid & Sophie te vertellen over onze begintijd met Luv’. In het tv-programma Waldolala gingen wij als meidengroep nogal sexy gekleed. Zegt Patty: ’José was de enige die daar moeite mee had, ze was namelijk nogal preuts.’”

Stijloos

Dat soort dingen vindt José dus écht niet leuk. “Stijlloos vind ik dat. Waarom zegt ze zoiets? Het is bovendien helemaal niet waar. Patty maakt mij constant belachelijk. Altijd is ze negatief over mij. Wat is haar probleem?”

Kunnen de maïskorrels al de pan in? Ah, nog niet. “Patty kiest ervoor niet te reageren vanuit Spanje, waar zij een dag na de bekendmaking alweer voor een korte trip verblijft”, meldt De Telegraaf.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Misschien ook een Videoland-dramaserie over Patricia Paay?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen