Özcan Akyol: ‘Martijn Krabbé, kap met dat domme programma!’

Özcan Akyol denkt dat Martijn Krabbé er goed aan doet om geen nieuw seizoen te maken van Blow Up, het programma waarin mensen vormpjes maken met ballonnen. “Zo dom.”

Özcan Akyol en Martijn Krabbé © RTL

De tv-carrière van Martijn Krabbé lijkt na het van de buis halen van The Voice een beetje tot stilstand te zijn gekomen. Het grote amusement op RTL 4 wordt tegenwoordig door de mindere goden Buddy Vedder en Jamai Loman gepresenteerd en Martijn blijft achter met een duidelijk minder prestigieus programma als Blow Up.

Özcan prijst Martijn

Zonde, vindt Özcan Akyol. Hij denkt dat zenderbaas Peter van der Vorst het talent van Martijn niet echt op waarde schat. “Martijn Krabbé heeft het talent om binnen zijn genres, entertainment en human interest, op een sympathieke manier andere mensen te laten floreren.”

Martijn probeert niet continu om de show te stelen ten koste van de kandidaten, vindt Özcan. “Hij hoeft niet telkens schijtlollig uit de hoek te komen, zoals de mannetjes die zichzelf vroeger een Lama noemden.”

Dom programma

Met deze sneer doelt Özcan op Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge. “Zij hebben de irritante drang om in elk zinnetje een grap te maken, een kwaal waar de meeste deejays op de commercièle radio ook aan lijden.”

Dat soort heren vinden zichzelf belangrijker dan het programma en dat is storend, aldus de Sterren op het Doek-ster. “Martijn Krabbé is anders. Hij moet wel kappen met die ballonnen. Dom programma.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Martijn Krabbé moet stoppen met dat ballonnenprogramma?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen