Is Carlo Boszhard een fatshamer? ‘Nog even wat kilo’s afvallen!’

Carlo Boszhard wordt flink te grazen genomen op een van de juicekanalen. De RTL 4-ster wordt daar neergezet als een brute fatshamer. “Je moet eerst nog even wat kilo’s afvallen!”

Carlo Boszhard © RTL

Het is geen geheim dat Carlo Boszhard door de jaren heen flink wat pikante grappen en grollen heeft uitgehaald op televisie. In al die uren zondagmiddagtelevisie – eerst deed hij Life & Cooking, later Life 4 You – kun je je natuurlijk wel eens vergalopperen. Het is maar goed dat dat verleden tijd is, want uitglijders kun je je anno 2023 niet meer permitteren.

Duncan-look-a-like

Een vermeende pikante grap van Carlo wordt nu breed uitgemeten op het juicekanaal Juice Channel. Hij zou iemand in het publiek van zijn tv-show I Can See Your Voice hebben gafatshamed. “Een tijdje terug was een volger van ons aanwezig bij de opnames”, is te lezen in een juicestory.

En toen? “In het publiek zat een jongen die op Duncan Laurence leek en dit viel Carlo ook op. Carlo maakte tijdens het draaien daar een grapje over. Toen de camera’s op en gegeven moment niet meer aan het draaien waren liep Carlo naar die jongen toe en grapte nog even door.”

Kilo’s afvallen

Wat zei Carlo toen? “Uiteindelijk maakte hij de opmerking: ‘Alleen nog even wat kilo’s afvallen en dan lijk je er écht op.’ De mensen die bij de jongen in het publiek zaten kregen dit mee en wisten niet wat ze hoorde. De jongen zelf lachte het wat weg, maar je zag duidelijk aan zijn gezicht dat hij de opmerking niet kon waarderen. Heel begrijpelijk!”

Daarna melden meerdere spionnen zich met belaste informatie over Carlo, aldus Juice Channel. Een van hen zegt: “Ik heb destijds ook mee gedaan aan I Can See Your Voice. Zodra de camera’s uit waren veranderde het gedrag van Carlo en was hij mega-onaardig, ongeduldig en maakte vervelende opmerkingen…”

Venijn en pittig

Het is niet de eerste keer dat Carlo onder vuur ligt van juicekanalen. Toevallig beklaagt hij zich deze week in zijn Televizier-column nog over ‘negativiteit’ in de media.

Het ‘venijn en pittigheid’ wint het volgens hem al snel van het positieve. “Zijn we verslaafd, of is er nog hoop?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het kwalijk als Carlo Boszhard deze fatshamende opmerking gemaakt heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen