Geruchten over Connie Wittemans liefje houden aan: ‘Echt vreemd’

Connie Witteman blijft maar geconfronteerd worden met dezelfde geruchten over haar man Henk de Vries. Ze geeft nog één keer duidelijkheid hierover: “Ik blijf het zó vreemd vinden.”

Henk de Vries en Connie Witteman © NPO

Henk de Vries, baas van de Bulldog-coffeeshops, kwam precies op tijd in het leven van Connie Witteman. De societyster was een beetje aan het doorslaan op de socials: op een gegeven moment verscheen ze huilend op tv omdat haar Insta was gehackt. “Al mijn Insta-vrienden zijn ook echt vrienden, want ik heb met allemaal een lijntje. Het is zo emotioneel.”

Mannetje Henk

Tegenwoordig is Connie dankzij haar liefje een stuk minder actief op Insta. Heel soms zien we Henk voorbij paraderen, maar verder verschijnt hij nauwelijks op het sociale medium. En als haar volgers hem een tijdje niet hebben gezien, dan beginnen ze zich af te vragen of het misschien hommeles is.

Zo zegt iemand in een door Connie gedeeld privéberichtje: “Ik volg je supergraag, maar ik zie je mannetje Henk niet meer voorbij komen. 🤷🏻‍♀️ Hoop niet dat dit verleden tijd is. Jullie zagen er zo gelukkig uit saampjes. ❤️”

Connie reageert

Connie begrijpt dus helemaal niets van dit soort reacties. “Goedemorgen Rita, ik blijf het echt zo vreemd vinden dat er toch nog steeds mensen zijn die daar naar vragen want dit is ‘mijn’ Insta en ik heb een paar jaar geleden al laten weten dat zowel mijn zoon Marvin als Henk er geen behoefte aan hebben om steeds op ‘mijn’ Insta te verschijnen!”

Ze vervolgt: “Mocht het wel een keer zo zijn, dan gaat dat door spontaniteit… Geloof mij maar: zelfs als de honden er niet op staan stromen de vragen binnen of er iets aan de hand is. 👀”

‘Henk is gezond’

Hopelijk stoppen dit soort commentaren nu, aldus Connie. “Reken erop dat mócht er iets aan de hand zijn, ik dat als eerste op mijn Insta zal laten weten. Ik reken op je begrip.”

By the way… Henk is gezond, mijn zoon is gezond en Rocco, Lola, Nobu en Stella zijn ook gezond en gaan geweldig! Fijne dag en lieve kus, Connie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een reallifesoap over Connie Witteman: leuk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen