Arjen Lubach hele minuut uit beeld vanwege koude komkommers

De late show van Arjen Lubach duurt al niet lang, maar toch verdween hij gisteren maar liefst een volle minuut uit beeld om zogenaamd komkommers uit de koelkast te halen. “Sorry hoor.”

Arjen Lubach © NPO

Het is op televisie heel ongebruikelijk: een volle minuut inactiviteit. Toch gebeurde het gisterenavond in de 25 minuten durende Avondshow met Arjen Lubach. Daar zat ditmaal een item in over de campagne die het Voedingscentrum is begonnen tegen voedselverspilling. “Mensen weten nog niet goed waar ze versproducten moeten bewaren”, menen zij.

‘Nee, f*ck off!’

Belachelijk, vindt Arjen. “Het is blijkbaar heel moeilijk voor mensen. Jesus, hoe moeilijk kan het zijn? Ik zal even helpen: dingen die koud moeten blijven, bewaar je in de koelkast. Melk in de koelkast, rijstwafels buiten de koelkast. Komkommers? In de koelkast! Dat weet iedereen.”

Dan start Arjen een filmpje in waarin juist wordt afgeraden om komkommers in de koelkast te bewaren. “Wat? Nee, f*ck off, wacht. Komkommertje buiten de koelkast? Ik wil een second opinion. Het Voedingscentrum? Hebben we dat ook?”

Minuut uit beeld

Als het Voedingscentrum óók blijkt aan te raden om komkommers op kamertemperatuur te bewaren, zegt Arjen: “K*t! Momentje.”

Arjen verschijnt dan maar liefst zestig seconden lang uit beeld. Al die tijd kijkt men dan naar zijn lege bureaustoel. Dan komt hij weer terug: “Sorry hoor. Ik heb ze nog net kunnen redden. Komkommers buiten de koelkast. Oké, check.”

Fragment

Het fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Arjen Lubach verdwijnt minuut uit beeld om komkommers uit koelkast te halen. Grappig of saai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen