Anouk flirt na Voice-ellende opnieuw met tv: ‘Maar Robinson? Nee!’

Anouk flirt na alle ellende met The Voice of Holland opnieuw met het medium televisie. Ze wil best weer gaan jureren in een programma. “Maar Expeditie Robinson? Nee, bedankt!”

Anouk © RTL

Om wat concerten en liedjes te promoten zat Anouk gisterenavond een uitzending lang in de studio van RTL Boulevard. Kennelijk is ze een beetje moe van talkshows en koos ze daarom voor een meer casual optreden in de showrubriek. Ze zong twee liedjes en gaf ook nog een kort interview, tussen de andere items door.

Anouk mist Voice

Het ging onder meer nog even kort over Anouks tijd bij The Voice of Holland, de besmette talentenjacht die inmiddels niet meer op de buis is. Ze werd geconfronteerd met een fragment bij Boerderij Van Dorst, waar ze riep dat ze The Voice alleen nog zou doen voor ‘pleurisveel geld’, omdat je zoiets niet voor je lol zou doen.

Anouk nu in RTL Boulevard, waar ze zich continu verstopte achter een enorme microfoon: “Daar ben ik wel een klein beetje van teruggekomen, moet ik je zeggen. Ik moet wel nog steeds heel veel betaald krijgen, daar kom ik niet op terug, maar wat ik bedoel te zeggen is: ik mis het best wel een beetje. Toch wel de sfeer met de mensen.”

Ali en Jeroen

Ook de sfeer met de mensen die daarna in opspraak zijn geraakt, aldus Anouk. “Ik had een heel leuke band juist ook met de mannen waar het om ging, dus dat is best jammer, want ik ken ook een andere kant, dus dat is soms best een beetje moeilijk om het een plek te geven.”

Ze vervolgt: “Maar ook het creatieve gedeelte, met andere artiesten werken, het lichtplan bedenken, het podium, de kleding… Ja, dat vond ik toch heel erg leuk.”

Andere show

The Voice lijkt niet meer terug te keren op televisie, omdat het merk gewoon besmet is. Zou ze een soortgelijke talentenjacht overwegen of moet het echt The Voice zijn? “Natuurlijk, dat kan, maar ja… Dan moet het inderdaad een Voice zijn óf echt totaal anders zijn.”

Ze vervolgt: “Het moet geen rip-off zijn daarvan, dat vind ik niet zo interessant. Dan moet het ook wel echt een ander soort format zijn, denk ik.”

Nee tegen Robinson

En kunnen ze haar bellen voor Expeditie Robinson? “Ik denk het niet. Ik denk wel dat ik fit genoeg ben ervoor, maar ik denk niet… Want je moet wel echt héél veel van jezelf laten zien natuurlijk, want je gaat gewoon kapot. Ik geloof niet dat ik daar zo’n interesse in heb om dat allemaal te laten zien.”

“Dat zou ik denk ik wel kunnen, maar ze zijn ook niet altijd eerlijk tegen elkaar, hè? Dat is een probleem dan. Ja, nee, ik denk niet dat het voor mij is weggelegd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Anouk wil best terug in The Voice, maar denkt u dat die titel nog wel terug kan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen