Wierd Duk na breuk met Fidan Ekiz: ‘Ik vind het onbegrijpelijk’

Wierd Duk vindt het ezelachtig als vrouwen een punt zetten achter een relatie met hem. Hij doelt daarmee natuurlijk ook op zijn ex-liefje Fidan Ekiz. “Onbegrijpelijk natuurlijk.”

Wierd Duk en Fidan Ekiz © SBS, NPO

Opiniemakers Fidan Ekiz en Wierd Duk onderhouden nu al jaren een knipperlichtrelatie met elkaar. Ze kwamen begin vorig jaar weer samen, vierenhalf jaar na hun echtscheiding, maar zagen hun relatie afgelopen winter wéér stranden. Die twee begonnen op een gegeven moment zelfs constant te kibbelen op televisie, namelijk in de talkshow HLF8.

‘Onbegrijpelijk!’

Het lijkt erop dat vooral Wierd er steeds alles aan doet om weer samen te komen. Hij vertelde vorig jaar lente kwispelend op de radio dat het weer aan is met Fidan. En toen het uit was liet zij heel duidelijk blijken niet bepaald kapot van verdriet te zijn. Het lijkt evident wie er een punt achter heeft gezet: Fidan.

En daar kan Wierd maar moeilijk mee omgaan, vertelt hij in een relatierubriekje van De Telegraaf. “Dan waren er de break-ups door m’n partners, die er genoeg van hadden. Onbegrijpelijk natuurlijk – in mijn optiek dan. Geen mens verdraagt het om verlaten te worden, laat staan door iemand van wie je houdt.”

Zonder wrok

Fidan en Wierd hebben een zoontje met elkaar. “Ik moet m’n zoontje erop voorbereiden dat dit ooit ook in zijn leven gaat gebeuren en hem vertellen dat je een break-up pas zonder wrok accepteert wanneer je echt heel oud bent”, schrijft hij.

Hij vervolgt: “Dan ken je namelijk al je gebreken en onuitstaanbaarheden en wordt het steeds logischer dat partners wel wat beters te doen hebben dan tijd met jou door te brengen. Nou ja, dat laatste vertel ik hem natuurlijk nog niet. Hij moet eerst door al die stadia en door verschillende relaties. En wie weet, overkomt het hem allemaal wel niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke Op1-vrouw vindt u sympathieker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen