André Hazes jr.: ‘Saskia Noort, hou jij van een vinger in je k*nt?’

André Hazes jr. vraagt zich af of Saskia Noort het lekker vindt om haar bruine tunnel te betrekken bij intieme activiteiten onder de lakens. “Ik vroeg me af of dat jouw ding is.”

Saskia Noort en André Hazes jr. © RTL

Voor zijn cinewall heeft André Hazes jr. zijn stylistes een stapeltje boeken met kaften in kekke kleurtjes laten kopen – rekening: 1.050 euro – maar af en toe slaat hij ook wel eens daadwerkelijk een boek open. Zo heeft hij in de tijd dat hij continu in verslavingsklinieken logeerde het hele oeuvre van Saskia Noort doorgespit.

Fetisj

Hoeveel boeken? Een heleboel, onthulde André afgelopen zomer al in zijn clubblad Story. “Ik heb daar wel twaalf boeken gelezen van Saskia Noort en haar fetisj voor een vinger in de k*nt ontdekt. Zo’n scène komt letterlijk in elk boek voor. Later heb ik haar een bericht gestuurd. Om haar te bedanken dat ze mij door mijn revalidatie had gesleept.”

Zoveel boeken, zoveel verhalen, maar wat André vooral is bijgebleven is dus die vinger in de bips. Hij confronteert Saskia er dan ook mee tijdens een dubbelinterview voor de LINDA. Waarom koos hij in die klinieken voor haar boeken? “Jouw naam zat in mijn hoofd en ik hou sowieso meer van vrouwelijke schrijvers dan mannelijke.”

Vinger in k*nt

Waarom is dat? “Als er bijvoorbeeld seksscènes in voorkomen, vind ik het fijner als een vrouw die heeft geschreven. Dus heb ik acht boeken van jou besteld en ze allemaal uitgelezen. Heel tof, ik verdwaalde in die verhalen. In een weekblad heb ik daar trouwens ook over verteld en toen zei ik erbij dat me iets was opgevallen aan jouw boeken.”

Dan legt André haar zijn ontdekking voor: “Ik vind het een beetje ongemakkelijk om dat te zeggen waar je bij zit, maar wat ik dus las in jouw seksscènes is dat er vaak en vinger in een k*nt gaat… Toch? Dus ik vroeg me af of dat jouw ding is.”

Saskia reageert

Saskia reageert vrij serieus. “Nee. En daarbij gebeurt dat zeker niet in elk boek. Maar ik gebruikte die scène om daarmee de dominantie van de man aan te tonen; de dunne lijn waarop iemand over jouw grenzen kan gaan.”

Ze legt uit: “Als je seks hebt en het is leuk en dan ineens doet iemand dat bij je, is het lastig om op zo’n moment te zeggen: ‘Joh, hier heb ik helemaal geen zin in.'”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u André Hazes jr. een grappige jongen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen