Wilfred Genee steunt tv-plan Joling & Derksen over de Vloer: ’Ja!’

Wilfred Genee steunt het plan voor een serie afleveringen van Joling & Derksen over de Vloer, maar weet niet of zijn collega Johan Derksen daar nog wel genoeg tijd en energie voor heeft.

Wilfred Genee en Gerard Joling © SBS 6

Joling & Gordon over de Vloer was misschien wel het spraakmakendste programma van de vroegere tv-zender Tien. De grappen en grollen van Gerard Joling en Gordon wisten heel veel mensen te vermaken en nog steeds worden beide heren regelmatig gevraagd wanneer er weer een nieuw seizoen komt.

‘Zou heel leuk zijn’

Zeker nu Gordon weer continu negatief in het nieuws is, heeft Gerard hier echter niet zo’n zin in. Wel ziet hij naar eigen zeggen een serie afleveringen met iemand als Johan Derksen voor zich.

De Story heeft aan zijn prominentenpanel gevraagd of zij dit zien zitten en het is 50/50: drie sterren vinden het wél een leuk plan en drie zien het dus helemaal niet zitten. Marijke Helwegen is enthousiast: “Ja. Zij hebben wel een klik, maar ik vraag me af of Johan dit wil doen. Qua interactie zou het heel leuk zijn.”

Wilfred reageert

Wilfred Genee is óók enthousiast. “Ja”, zegt hij, maar hij wijst erop dat Johan volgend jaar waarschijnlijk ook al een programma gaat maken met Raymond Mens, waarvoor hij op pad gaat naar de Verenigde Staten.

Het lijkt er dan ook op dat Johan te druk is, maar, zo zegt Wilfred: “Als Johan daar met 200 live-uitzendingen Vandaag Inside nog zin in heeft, moet hij dat doen. Ik vermoed echter dat het niet zijn ding is.”

Tineke zegt nee

Tineke de Nooij, de vroegere boezemvriendin van Gordon, hoort bij de BN’ers die het níet zien zitten. “Nee. Dit is geen goede combi. Je ziet Johan toch niet bereidwillig achter een rolstoel leuk doen tegen een bejaarde?”

En Rob Geus: “Nee. Johan moet lekker Vandaag Inside doen. Met Gerard samen zou het niet werken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen