Wouke van Scherrenburg maakt kans op plekje in VI: ‘Oude heks!’

Wouke van Scherrenburg lijkt serieus kans te maken op een plekje aan de talkshowtafel van Vandaag Inside, als ze daar zelf in wil verschijnen. Volgens Johan Derksen is zij top: “Oude heks!”

Catherine Keyl en Wouke van Scherrenburg © RTL, NPO

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, vindt dat er te weinig vrouwen op leeftijd te zien zijn op televisie. Waar dat aan ligt is onduidelijk, maar in elk geval niet aan Johan Derksen. Hij heeft geen bezwaar tegen oudere buisdames. Wie ziet hij zelf graag? “Nou, ik heb helemaal geen moeite met een type als Catherine Keyl. Nee.”

Catherine en Wouke

Catherine is volgens Johan een topper en lijkt dus welkom om aan te schuiven bij Vandaag Inside. “Dat is een vrouw die is nog ouder dan ik en die staat nog volop in het leven en heeft overal een mening over, maar ja: ik kan er niets aan doen dat ze niet meer gevraagd wordt voor programma’s”, zegt hij op KIJK.

Johan weet nóg wel een dame op leeftijd die hij graag op de buis ziet, namelijk Wouke van Scherrenburg. “Je hebt ook die mevrouw Sjouke of Wouke, die vroeger in de politiek zat. Wouke van Scharrenburg of zoiets?”

Noa kent haar niet: “Voor mijn tijd, denk ik.”

Oude heks

Johan kent Wouke natuurlijk wél. “Ja, ze schuift nog regelmatig aan en dan zit er echt zo’n oude heks met een hele scherpe mening. Ik vermaak me daar wel mee.”

Al met al lijkt Johan dus open te staan voor oudere tv-vrouwen, ook in Vandaag Inside. “Als ze wat te melden hebben, hè? Niet om te breien. Dat hebben we niet nodig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen