Bas Smit en Nicolette van Dam zien irritatie groeien: ‘Walgelijk stel’

Het begint steeds meer een soort nationale ergernis te worden: het koppeltje Bas Smit en Nicolette van Dam. Ze willen continu etaleren hoe fantástisch hun leven is. “Wat een walgelijk stel!”

Bas Smit en Nicolette van Dam © Instagram

Instagram heeft van heel veel mensen een soort narcistische monsters gemaakt. Het is voor sommigen een tweede natuur geworden: een perfecte versie van jezelf etaleren om een continue stroom aan digitale schouderklopjes op gang te houden. Bas Smit en Nicolette van Dam zijn er kampioenen in, maar ze lijken een grens over te gaan.

Bas en Nicolette bij Ed

Bas en Nicolette wekken inmiddels zóveel irritatie met hun posts op social media, dat ze een beetje een nationale ergernis beginnen te worden. De twee etaleren uitgebreid hoe ze de hele wereld overvliegen en nu weer op het luxe-eiland van hun familievriend Richard Branson zijn beland. Zolang álles maar vastgelegd wordt op Insta.

Ditmaal halen de twee het nationale showbizznieuws omdat ze daar ook een privé-optreden hebben bijgewoond van wereldster Ed Sheeran. “Topweek met dierbare vrienden waar ook nog eens lekker veel gezongen werd 😍🙌 Wat een magische avond… ❤️🥹”, schrijft Bas heel casual bij beelden van een zingende Ed. Lees: ‘KIJK ONS HIER ZITTEN!!!! KIJK!!!’

‘Wat een walgelijk stel’

Je kunt zo’n avond ook gewoon voor jezelf houden, maar de drang van Bas en Nicolette om dit allemaal te etaleren overwint het continu. Het is echt opvallend – en voor dit stelletje zorgwekkend – hoeveel negatieve reacties dit berichtje uitlokt op de socials-pagina’s van RTL Boulevard. “Walgelijk stel”, zegt Sylvia. Peet: “Eng setje. Brrrr…”

BLVD-kijker Klaasje begint inmiddels ook doodmoe te worden van Bas en Nicolette: “Altijd overal vooraan staan dit stel 🤮.”

En Truus: “Walgelijk stel. Alles voor de aandacht. In het echt helemaal niet sympathiek. Zoek maar ouder filmpje op van Nicolette hoe ze – ik geloof – een Chinese ober bejegende.”

‘Heel veel irritaties’

Janine is er nu ook wel klaar mee. “Begin ergens irritaties naar hen te krijgen… Ze zijn een leuk en knap ondernemend stel, maar soms is er te veel van hen. Zo vreselijk commercieel en een beetje aandachtszuigers. Blijf jezelf.”

En Lissy op de Facebook-pagina van Boulevard: “Kon die Bas toen wel zijn mond houden, of zat hij dan nog steeds overal tussendoor te blèren?! Aardige gast hoor, maar wat is die jongen een partij aanwezig!”

Er zijn ook mensen die zich doodschrikken van alle drek en het opnemen voor dit stelletje: “Deze mensen genieten tenminste, zouden veel meer mensen eens moeten doen.”

Kaartspel

Toevallig gaat er juist dit weekend ook een venijnig x’je over Bas en Nicolette viral. Een bericht op X (voorheen Twitter) van ene Ralf is inmiddels al bijna 160 duizend keer bekeken: “Ik heb bij mijn ouders thuis het kaartspel van Bas Smit en Nicolette van Dam gevonden en het is zonder ook maar een klein spoortje twijfel het állerk*tste óóit.”

Dat kaartspel bevat doe-opdrachten als: “Het heeft gesneeuwd, en jij bent Bas! Yes, hahaha! Maak een filmpje met 5 redenen waarom sneeuw zo geweldig is! Hahaha! Vergeet Bas er niet in te taggen!”

Ene Chris daarop: “Jezus wat een schijtnarcisten zijn het ook.”

Patty in de bres

Patty Brard springt voor Bas en Nicolette in de bres. Zij vindt het juist leuk dat ze opscheppen met hun privé-optreden van Ed Sheeran. “Hij heeft dit ook gewoon gepost. Dat zal wel weer ‘kijk zij nou weer arrogant zitten op dat eiland’ opleveren en dat soort commentaren…”, zegt ze in Shownieuws.

Collega Airen Mylene: “Allicht zal er wel wat jaloezie her en der zijn.”

Patty: “Ik vind het juist zo leuk dat hij het gewoon zo post en dat hij het zo heerlijk naar zijn zin heeft.”

Zijn de gratis kaartjes voor De Amsterdamse Zomer weer binnen? Fijn. Het leven is al duur genoeg.

Viral tweet

De viral tweet over Bas en Nicolette:

Instagram

Bas ‘kijk naar mij’ Smit op het eiland van Richard Branson:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom posten Bas Smit en Nicolette van Dam dat ze een privéconcert van Ed Sheeran bijwonen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen