Wendy van Dijk vindt oplossing voor knokkelkoorts: ‘Aloë-vera-sap’

Dokter Wendy, wat helpt er goed tegen de knokkelkoorts? Aloë-vera-sap! Talpa-ster Wendy van Dijk is dat goedje gaan drinken en voelt zich plotseling weer toppie. “Het helpt echt.”

Wendy van Dijk © Talpa

Het hele land in rep en roer omdat Wendy van Dijk op vakantie het denguevirus heeft opgelopen en wat blijkt? Drie slokjes aloë-vera-sap en alles is weer goed. Althans, zo voelt de presentatrice dat. Er is natuurlijk geen enkel wetenschappelijk bewijs dat een sapje ook maar íets helpt als je knokkelkoorts hebt.

Wendy drinkt sap

Er worden jaarlijks miljoenen mensen ziek van dit virus en er is geen medicijn voor. Wel is er sinds kort een vaccin op de markt. Of je kunt dus even naar de sapkraam rennen, aldus Wendy.

Wendy heeft dit kennelijk van een of andere yogamoeder gehoord. “Eerste dag dat het beter gaat! Dit kreeg ik als tip van de moeder van een vriend van Sem en helpt me echt. Zit veel vitamine C in. Mocht je een griep of virus hebben… Het geeft energie. Op het pak staat hoe het te gebruiken”, schrijft ze op Instagram.

Medische informatie

Ondanks dat Wendy zich nu al een week behoorlijk rot voelt, zijn de reageerders van NU.nl echt heel onaardig over haar. “Hoe ziek moet je zijn om deze irrelevante medische informatie via sociale media met anderen menen te moeten delen. Dat komt vast niet door die knokkelkoorts. Ik veronderstel dat er ook iets mis is in de geestelijke vermogens”, zegt de een.

En de ander vindt ook dat Wendy wel wat discreter mag zijn: “Wens haar en haar zoon en ieder ander die herstellende is van knokkelkoorts een spoedig en volledig herstel in de luwte buiten de sociale media.”

‘Heel lang rusten’

Ene meneer ‘Scherp’ doet echt heel hatelijk over Wendy. “Fijn dat ze weer thuis is. En nu heel lang rusten, vooral niet te snel weer op tv komen.”

Een ander: “Vooral dat laatste.”

Heel gemeen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat aloë-vera-sap helpt tegen knokkelkoorts?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen