Thijs Römer krijgt na vreemdgaan knietje van BLVD: ‘Droeftoeter!’

Thijs Römer is flink aangepakt aan de desk van RTL Boulevard na het bevestigde nieuws dat hij zijn liefdespartner Igone de Jongh keihard heeft bedrogen. “Hij is gewoon een droeftoeter.”

Aran Bade en Thijs Römer © RTL

Vlak na zijn veroordeling voor het online misbruiken van minderjarige meisjes, is er nóg meer dirt over Thijs Römer aan het licht gekomen. Hij heeft namelijk zijn liefdespartner Igone de Jongh bedrogen: een van zijn twee affaires is inmiddels al bevestigd. Inmiddels zou de ballerina hebben besloten om de acteur alsnog bij het grofvuil te zetten.

Droeftoeter

Heel verstandig, vindt verslaggever Aran Bade van RTL Boulevard. “Als je het filmpje net ook zo bekijkt… Wat een enorme droeftoeter is Thijs Römer. Sorry, dat ik het zeg”, zegt hij in de nieuwste aflevering.

Collega Luuk Ikink: “Wat een puinhoop kan je maken van je leven.”

Aran: “Wat ik ook zo erg vind… (…) Nu komen we er eigenlijk achter dat Thijs nooit de waarheid heeft gesproken tegen Igone en de mensen om hem heen. Dat vind ik vrij narcistisch eigenlijk. Dat zag ik ook in de rechtszaal, dat hij zó gelooft dat hij geen verantwoording hoeft af te leggen.”

S*ksverslaafd

Eddy Zoëy begint zich serieus af te vragen of Thijs misschien last heeft van een stoornis. “Niet omdat ik nou Thijs op wat voor manier ook vrij wil pleiten, maar is die jongen niet gewoon s*ksverslaafd? Is dat niet gewoon het grote probleem hier?”

Aran: “Er is denk ik iets heel erg mis in zijn hoofd. Dat zou kunnen. Ik weet het niet. Ik kan niet in zijn hoofd kijken, maar er is een uitspraak geweest van de rechter waardoor hij zich bij de waag moet gaan melden, hè? Dat is een forensische geestelijke gezondheidszorg. Daar móet hij therapie gaan volgen. Ik denk dat dat het meest verstandig is.”

Geen excuses

Volgens voice-over Jeroen Kijk in de Vegte heeft Thijs in elk geval moeite met sorry zeggen. Hij haalt de vele foute tweets van de acteur aan, bijvoorbeeld over Geert Wilders: “Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft…”

Jeroen vertelt: “Thijs lijkt niets te leren van zijn foute uitspraken. In een inmiddels verwijderde tweet schrijft hij na de dood van Peter R. de Vries dat hij het heerlijk vindt dat RTL Boulevard dankzij een verijdelde aanslag op de studio niet kan worden uitgezonden.”

Verfrissend

RTL Boulevard was in 2021 twee dagen lang niet op zender na een verijdelde aanslag op de studio. “Ik snap dat idee van een ‘aanslag op de journalistiek’, maar vond die paar dagen zonder RTL Boulevard best verfrissend”, twitterde Thijs toen.

Jeroen nu: “Excuses blijven uit en ook de slachtoffers die in de rechtszaak oog in oog met hem staan hoeven niet te rekenen op een potje sorry…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Thijs Römer maar beter kan emigreren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen