Sapkraam Yvonne Coldeweijer hele week dicht: ‘Te hard gewerkt’

De sapkraam van Yvonne Coldeweijer blijft deze hele week dicht, omdat de juicekoningin behoorlijk vermoeid is geraakt. Ze reageert wel kort op de uitspraak in de zaak-Thijs Römer.

Yvonne Coldeweijer © YouTube

Yvonne Coldeweijer heeft het fenomeen juicekanalen op de kaart gezet, maar de laatste maanden lijkt ze steeds minder actief met haar juicekanaal. Deze week blijft haar sapkraam zelfs de hele week dicht, omdat ze zichzelf een beetje voorbij is gerend. Ze neemt pas op de plaats en verspreidt tot half augustus even geen roddels.

Yvonne tankt bij

Ze heeft ervoor gekozen om rust te nemen, aldus Yvonne. “Ik pak even wat rust deze week. 😘 Met mij en de baby gaat het supergoed, maar heb even een tijdje iets te hard gewerkt. Effe bijtanken. 🤰 🛏️ 🥗 Back next week. 🧃”

Van de andere juicekanalen zijn Juice Channel en Reality FBI het bekendst. Zij halen ook regelmatig het shownieuws met primeurs en bevindingen, maar hebben geen uithangbord zoals Yvonne dat is voor haar kanaal Life of Yvonne.

Römer-zaak

Yvonne laat zich nog wel kort uit over de uitspraak in de zaak-Thijs Römer. De acteur moet een maand de bak in vanwege het online misbruik van minderjarige meisjes.

Ze schrijft: “Een maand gevangenisstraf voor Thijs Römer. En ik las een mooi vonnis waarbij de slachtoffers volledig werden erkend. Mijn vertrouwen in de rechtspraak is een ienieminie beetje hersteld. 🙏”

Hoger beroep

Het is natuurlijk wel zo dat Thijs nog in hoger beroep kan en dat dan de kans bestaat dat hij tóch niet de gevangenis in hoeft, maar volgens Telegraaf-verslaggever Wilson Boldewijn kan hij dat maar beter niet proberen.

Wilson: “Het Hof is allang geen garantie meer. Je kunt het altijd proberen maar ik zou het lekker uitzitten als ik hem was.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvonne Coldeweijer met een online gossip-talkshow: ja of nee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen