Marc-Marie Huijbregts vindt Maarten van Rossem heel geforceerd

Marc-Marie Huijbregts vindt dat Maarten van Rossem heel erg geforceerd overkomt als jurylid van De Slimste Mens. De komediant vindt die stijl totáál niet grappig. “Dat vind ik zo vervelend.”

Marc-Marie Huijbregts en Maarten van Rossem © RTL, NPO

Niet alleen Evert Santegoeds, maar ook Marc-Marie Huijbregts ergert zich groen en geel aan Maarten van Rossem als jurylid van De Slimste Mens. De bejaarde tv-ster maakt vaak grappige opmerkingen en gaat daar dan bewust niet zélf om lachen en volgens Marc-Marie is dat heel erg geforceerd. En niet grappig dus.

Met alle respect

Marc-Marie komt op dit onderwerp als hij in zijn podcast een klacht van een van zijn luisteraars behandelt. “Voordat we verdergaan: er was laatst ook weer iemand van (zet zombiestem op, red.): ‘Ja, jullie lachen te veel om je eigen grappen.’ Ja, sorry dat we plezier hebben, ja”, zegt hij daarin.

Hij vervolgt: “Dat vind ik ook zo vervelend, dat ik denk: o, we moeten gewoon helemaal droog… Ik vind het namelijk veel vervelender als iemand… Bijvoorbeeld net als – en die vind ik hartstikke leuk hoor, laat ik dat voorop zeggen, met alle respect – Maarten van Rossem.”

Heel geforceerd

Met alle respect? Oei, dat belooft niet veel goeds. Wat is er mis met Maarten? “Die zegt bijvoorbeeld iets wat hij dan zelf grappig vindt, maar dan probeert hij heel hard om zelf niet te lachen, want dat is dan leuk ofzo om zelf niet te lachen. Ik vind dat altijd namelijk…”

Hij vindt dat te geforceerd. “Dan denk ik: als het goed is – tenminste, dat vind ik altijd het leukste – hoor je het zelf ook voor de eerste keer als je iets zegt. Het is niet een vooraf-grap die je al honderd keer hebt gezegd, dus dan komt er iets uit je mond dat je ook voor de eerste keer hoort en ik moet er dan gewoon om lachen.”

Isa Hoes: “Ja, wij moeten gewoon heel vaak lachen om dingen, dus sorry… En geen sorry!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen