Marc-Marie Huijbregts vindt dat Evert Santegoeds plank misslaat

Marc-Marie Huijbregts vindt dat Evert Santegoeds de plank behoorlijk misslaat met de nieuwste editie van de Privé, die voor een groot deel over Barbie gaat. “Ik snap dit helemaal niet.”

Evert Santegoeds en Marc-Marie Huijbregts © SBS 6

De nieuwste editie van Privé kleurt roze en niet vanwege Pride, maar vanwege Barbie. Er is heel veel reuring rondom die pop omdat er de afgelopen weken een film over draaide in de bioscoop. Als een soort spuit elf heeft het weekblad van Evert Santegoeds daar ook nog wat over te melden. Nou ja, wat… Twintig pagina’s lang.

Roze Privé

Het halve blad staat volgens Evert in het teken van Barbie. “Het zijn twintig pagina’s over de film van het jaar en eigenlijk ook van de afgelopen jaren, want zo kort in tijd een miljoen bezoekers, dat is weinig films gegeven, maar ook Nederland is in de ban van Barbie”, vertelt hij in zijn podcast Strikt Privé.

Waarom moet Privé daar dan ook van in het teken staan? “Ik dacht: nu de miljoen bezoekers gehaald zijn, gaan we maar eens uitpakken. Twintig pagina’s met alles wat je wil weten over die film, over Barbie en over de bedenkster van Barbie. Het is wel heel erg leuk geworden en uiteraard roze tot en met het logo aan toe.”

Marc-Marie kritisch

Marc-Marie Huijbregts vindt het iets te veel van het goede, zegt hij in zijn podcast Marc-Marie en Isa Vinden Iets. “Ik snap dit dus helemaal niet, moet ik heel eerlijk zeggen. Die hele Privé is bijna Barbie. Ik vind het zo raar dat als je Privé bent dat je een film die al ik weet niet hoe lang uit is, dat je daar iets van 26 pagina’s aan besteedt.”

Hij vervolgt: “Terwijl… Ik denk dat Evert Santegoeds naar die film is geweest… Ik ben benieuwd of het volgende week 26 pagina’s over Oppenheimer gaat. Dat zal wel niet, denk ik. Daar durf ik best wel geld op in te zetten dat Evert daar niet zoveel tijd aan besteedt, maar ik vond dit dus te veel. Ik heb het helemaal overgeslagen.”

Cover

De cover van Privé:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Twintig pagina's over Barbie in de Privé. Rent u al naar de kiosk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen