Angela de Jong is back, begint met uithaal naar Linda en Wendy

Angela de Jong is terug van haar zomervakantie en opent het nieuwe tv-seizoen met een vrolijke uithaal aan het adres van Linda de Mol en Wendy van Dijk, toch twee tv-sterren in verval.

Wendy van Dijk, Angela de Jong en Linda de Mol © William Rutten, NPO, Cornelie Tollens

Ze is weer terug van haar reis naar Italië: de gevreesde AD-opiniediva Angela de Jong. Haar eerste column van het tv-seizoen 2023/2024 bevat geen sneren aan het adres van Gordon, Thijs Römer of Frans Klein, of een beschouwing over de transfer van Eva Jinek, maar wel een kleine uithaal naar SBS 6-sterren Linda de Mol en Wendy van Dijk.

Sterren in verval

Het is volgens Angela meer dan ooit duidelijk geworden dat Linda en Wendy twee sterren in verval zijn. Waardoor? Door Hélène Hendriks en het ongelooflijke succes van haar zomerse talkshow De Oranjezomer.

Angela schrijft dat Hélène onmiskenbaar dé nieuwe grote vrouwelijke tv-ster van SBS 6 is, terwijl ze waarschijnlijk een veel lager salaris krijgt dan Linda en Wendy. Maar, zo benadrukt de opiniediva: “Zij doet meer goed voor de zender dan Linda de Mol en Wendy van Dijk bij elkaar.”

Duizenddingendoekje

Hopelijk worden de ogen van SBS 6 geopend, aldus Angela. “Het was zonder twijfel de zomer van Hélène. Ik mag hopen dat SBS6 haar nu eindelijk op waarde gaat schatten en niet langer als duizenddingendoekje gebruikt om de kruimels mee op te vegen.”

Ze vervolgt: “Ze moeten haar officieel tot vaste vervanger van VI bombarderen en geen bijrol in de marge meer geven waarbij ze zich ineens in een derderangs zaterdagavondformat terugvindt of de vervanger van de vervangers mag spelen. Geef die vrouw de status die haar toekomt.”

AD-column

De nieuwe column van Angela:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen