‘Maxime Meiland te nadrukkelijk aanwezig in soap, hou eens op!’

Maxime Meiland vecht achter de schermen continu om een groter deel van de Talpa-tonnen, maar volgens Privé-sterjournalist Jan Uriot is ze dat niet waard. “Hou toch eens een keer op!”

Maxime Meiland © Tom Cornelissen, SBS

De realityserie Chateau Meiland is ooit tot stand gekomen dankzij de excentrieke pater familias Martien Meiland, maar ook zijn familieleden werden al snel echte BN’ers. Dochter Maxime onthulde onlangs dat ze achter de schermen een groter deel van de Talpa-buit heeft geëist bij haar ouders, omdat ze haar rol in de serie gegroeid vindt.

Gekke dochter

Dat klopt, zegt Privé-sterjournalist Jan Uriot, maar erg blij wordt hij er niet van. “Ik vind het laatste seizoen helemaal niks meer eigenlijk. Wat zie je nou? Het ging toch om Martien? Maar we zien steeds die gekke dochter schreeuwen. Maxime, ja. Die zit constánt te schreeuwen. En dat ééuwige geroep om ‘mama’ en ‘papa’. Dan denk ik: hou toch eens…”

Jan vertelt in de podcast Strikt Privé dat hij zich ergert aan de rol die Maxime opeist. “En op een gegeven moment weten ze van gekkigheid ook niet meer wat ze moeten doen, want dan trekken ze de stekker uit de stofzuiger en dan gaat Martien denken: goh, is het stroom uitgevallen? Dat soort flauwekul.”

Vervelende hond

De hond van Maxime is bovendien net zo vervelend als haar baasje, vindt Jan. “Dan hebben ze een hond die overal zit te poepen en te pissen. Maxime heeft een nieuwe hond. Hummer heet-ie.”

Collega Jordi Versteegden vindt het vooral zorgelijk dat de soap zo verschrikkelijk achterloopt bij de werkelijkheid. “We hebben het hele seizoen, achttien afleveringen lang, toegeleefd naar de opening van Code Rosé en gisterenavond dacht ik: nou, het gaat eindelijk gebeuren, maar warempel…”

‘Nou ja, zeg!’

Het Chateau-seizoen eindigde met een vooruitblik op het nieuwe seizoen, waarin Code Rosé dan éindelijk opengaat. “Nou ja, volgend seizoen!”, aldus Jordi.

Jan: “We weten het allemaal al. We hebben allemaal in de Privé kunnen lezen dat het open is, we hebben de foto’s gezien, we hebben de filmpjes gezien. Dan denk ik: de kijker is niet achterlijk natuurlijk.”

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen