André Hazes jr. reageert vreemd op grap over bedriegen Monique

André Hazes jr. heeft tijdens een radio-interview heel merkwaardig gereageerd op een grap van presentator Frank Dane. “Je hoeft nu niet meer voor een uurtje in te checken bij Van der Valk!”

Monique Westenberg, Frank Dane en André Hazes jr. © Videoland, Radio 538

Ze hebben éindelijk de vorm gevonden: André Hazes jr. en Monique Westenberg, berucht van hun knipperlichtverloving. Nou ja, knipperlicht… Die twee zijn gewoon jarenlang het hele morsealfabet afgegaan. Dan weer Mo, dan weer Bridget, dan weer Mo, dan weer Sarasoel, dan Sarasoel 2.0, dan weer Mo zonder een andere griet ertussendoor. Niet bij te houden.

André is blij

André en Monique hebben nu eindelijk een vorm gevonden om het met elkaar uit te houden: hij woont nu tweeënhalve dag bij Monique en hun zoontje in huis, en de rest van de week zit hij in zijn eigen huis. Het is wel echt een exclusieve en monogame relatie, liet de volkszanger eerder weten op Radio 538.

Het is genieten, zegt de zanger nu tijdens een relatie-update op hetzelfde 538. “Heerlijk. Ik sta nu in mijn tuin. Ik meen het serieus: het is echt heel lekker. Luister, alles gaat goed, ik heb mijn wasjes gedraaid, ik zorg voor mezelf. Ik heb hier pas een paar nachten geslapen hoor, maar ik ben echt heel blij.”

Niet praten

Is het wennen om op zichzelf te wonen? “Ik moest wennen in positieve zin. ’s Ochtends wakker worden, je bak koffie zetten en gewoon niet hoeven praten. Dat vind ik wel heel lekker.”

Ah, kennelijk is Monique dus een soort kakelkip die pas ophoudt als je met je iPhone op het toilet zit. En hoe gaat het koken? “Ik heb nog niet gekookt. Bij ons in het dorp kun je wok bestellen en rijst is sowieso mijn lievelingseten, dus ik heb al drie dagen wok besteld, man.”

Vreemdgaan

Dan maakt gastheer Frank Dane, boezem-mediavriend van André, opeens een wel héél merkwaardige opmerking. Alsof hij iets weet van André dat het grote publiek niet weet. “En je hoeft niet meer voor een uurtje in te checken bij Van der Valk.”

André daarop, zo snel als het licht: “Nee, dat is ook wel lekker, ja.”

Frank lachend: “Ja, maar je moet een plekje hebben. Toch?”

Dan beseft André dat dit niet zo’n handig gesprek is op de nationale radio: “Ja… Ik ehh… Voor wat moet ik nou weer een plekje hebben dan?”

Van der Valk

De hotelketen Van der Valk heeft een bepaalde naam als het gaat om snelle afspraakjes, en dan met name de vestiging Witte Bergen, het meurende middelpunt van het Gooise matras. Het is daar zó druk dat ze de boel er momenteel zelfs aan het uitbouwen zijn.

Kennelijk is André ook een vaste klant. Of toch niet? Frank: “Ik plaag je vriend.”

André: “Ja…”

Frank merkt dat André opeens heel voorzichtig is: “Ik hoor jou echt struggelen door het gesprek.”

André: “Ja, ik denk: waar gaat het nou weer heen allemaal?”

Korte stukjes

André hangt aan de lijn omdat hij alwéér een single heeft uitgebracht. Daar mag 538 alleen een kort stukje van draaien. Sidekick Jelte van der Goot: “Dat zijn we gewend, hè, sinds De Amsterdamse Zomer natuurlijk. We doen korte stukjes.”

André: “Hahaha. Je draait het einde weg. Hahahaha.”

Het door Bas Smit georganiseerde concert De Amsterdamse Zomer lag onlangs onder vuur, omdat ze daar een planner hebben rondlopen die geen klok kan kijken. Daardoor werd André middenin zijn laatste liedje afgekapt.

Frank aan het eind van het radio-interview: “Je was een beetje op je hoede.”

André: “Ik weet niet wat ik moet zeggen, jongens. Alles wordt tegen me gebruikt!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen