Olcay Gulsen onzeker door alle BN’ers die naar Harry Styles gaan

De BN’ers hebben een ongelooflijke drang om te laten zien dat ook zíj er bij zijn: de Arena-concerten van Harry Styles. En daar wordt Olcay Gulsen dus echt hartstikke onrustig van.

Olcay Gulsen © Instagram

Veel BN’ers hebben last van ontzettende grootheidswaan, waarbij ze denken dat iedereen wil weten wat ze precies doen de hele dag. Ze moeten continu laten zien dat ze overal bij zijn en daardoor wordt Instagram al dagen overspoeld door sterren die het zo ontzéttend leuk hebben bij de Arena-concerten van Harry Styles. “Als je kan, ga ook!!!!!”

BN’ers naar Harry

Echt talloze sterren plaatsen er stories en posts over: van André Hazes jr. tot Patty Brard, van Wendy van Dijk tot Bridget Maasland en van Bram Krikke tot de eeuwige Bas Smit. Wat móeten we hier in vredesnaam mee? Story-journalist Nick Dijkman vindt het echt heel erg raar gedrag.

Nick twittert: “Hoor (online) nooit iemand over Harry Styles en ineens zijn er tal van c-sterren en influencers bij zijn optreden in de JC Arena. Welk pr-bureau heeft deze types gratis kaartjes gegeven in ruil voor Instagram-spam?”

Olcay onzeker

Al die BN’ers die naar Harry gaan zorgen helaas voor fear of missing out bij Olcay Gulsen. Ze schrijft bij een ietwat depri selfietje: “Help… Laatste tijd opeens ernstig last van FOMO. Nooit gehad maar denk nu zelfs: waarom heb ik geen kaartjes voor Harry Styles gekocht? Ziet er best gezellig uit op de ‘gram’.”

Olcay hoopt dat dit ook het geval is bij haar volgers. “Wie heeft dit ook? Please zeg ja… Anders voel ik me extra sneu.”

‘Dit helpt niet!’

Even later blijkt dat Olcay’s geliefde ook bij het concert is, namelijk met zijn dochter. “Dit helpt ook niet Ruud de Wild. Pffffffff stom, heel stom.”

Volgend weekend staan de BN’ers ongetwijfeld wéér klaar met hun Insta-camera en Insta-filters, want dan treedt Beyoncé op in het Amsterdamse stadion.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u geïnteresseerd in de hersenspinsels van Olcay Gulsen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen