Jan Roos heeft geen contact meer met zijn vroegere oppas Maan

Jan Roos heeft geen contact meer met de vroegere oppas van zijn kinderen Maan de Steenwinkel, ook niet na de pittige roddel die hij verspreidde over intiem contact met Marco Borsato.

Jan Roos en Maan de Steenwinkel © YouTube, NPO

Voordat Maan de Steenwinkel een bekende Nederlander werd, was ze nog een heel gewone meid die normale baantjes aannam om wat zakgeld bij elkaar te sprokkelen. Zo was ze een tijdje de oppas van de kinderen van dorpsgenoot Jan Roos, tegenwoordig berucht vanwege zijn online programma Roddelpraat.

‘Maan is lief’

Jan betaalde Maan zo’n vijf euro per uur, vertelt hij in gesprek met Veronica Superguide. Zijn gezin vond het heel leuk toen ze doorbrak. “Ik weet nog goed dat ze eens tijdens een festival in Bergen optrad en wij daar met de kinderen naar hun oude oppas stonden te kijken. Dat is toch schattig?”

Hij is positief over de zangeres. “Maan is een bijzonder aardig mens, lief, zelfs een beetje verlegen. Al zou ik willen: ik zou niet weten wat voor negatiefs ik over haar kwijt moet. De meeste van dat soort types zijn over paard getild, maar ik ken haar als een leuke griet. Na dat optreden in Bergen ging ze ook nog even met mijn dochter knuffelen.”

Borsato-gebeuren

Ze is ondanks haar succes niet uit de hoogte gaan doen, meent Jan. Heeft hij nog wel eens contact met haar? Nee. Ook niet nadat hij een pittige roddel verspreidde over haar vermeende intimiteit met Marco Borsato. “Nee, dat Borsato-gebeuren heeft niet tot frictie geleid. Ik zie of spreek Maan verder nooit.”

Er is geen enkel contact meer. “Zij zingt liedjes, wij zitten een beetje te lullen voor een groen scherm. Dat Borsato-verhaal heb ik niet verzonnen, dat is op een gegeven moment bij me terechtgekomen. Ik weet niet honderd procent zeker of Maan met Borsato in bed is beland, ik was daar niet bij.”

Kinderachtig

Jan vindt echter dat hij dat wel gewoon mag roepen. “Ik vind het een beetje kinderachtig het daar dan niet over te hebben omdat ze m’n oude oppas is. Zo werkt het in Hilversum wel, maar bij ons niet. Maan heeft nooit op het verhaal gereageerd, dat is ook wel begrijpelijk.”

Hij kent ook de ouders van Maan. “Ik heb hem bij tv-uitzendingen weleens ontmoet, een aardige vent. Ook Maans moeder is een leuk mens. Geen gezin vol gekkigheid.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen