Marcel van Roosmalen te veel in de media? ‘Dit is overexposure!’

Marcel van Roosmalen moet waken voor overkill nu hij ook nog eens dagelijks te zien is op televisie, stelt mediakenner Victor Vlam. “Er is echt een risico op overexposure.”

Marcel van Roosmalen © SBS 6

De laatste tijd is het wel héél erg Marcel van Roosmalen dat de klok slaat in de media. Of het nou radio, televisie of podcast is: Marcel is óveral. En mediakenner Victor Vlam vreest inmiddels dat het een beetje too much begint te worden, zegt hij in de podcast De Communicado’s. Hij denkt dat de tv-personality moet waken voor overkill.

Overexposure

Victor vindt het allemaal wel heel veel worden. “Eén ding dat me opvalt is het feit dat er echt héél veel Marcel en Gijs is op dit moment, want behalve die dagelijkse podcast en het dagelijkse televisieprogramma is het ook nog zo dat Marcel van Roosmalen een wekelijkse column heeft op Radio 1 bij de Nieuws BV.”

Hij vervolgt: “Er is wel het risico op overexposure en ook wel op het feit dat het heel moeilijk wordt om je creatieve sappen wel allemaal goed te replenishen, om het maar zo te zeggen. De kans is op een gegeven moment ook aanwezig dat de inspiratie gewoon op is en dat de kwaliteit eronder lijdt.”

Afschrikken

Co-host Lars Duursma heeft hetzelfde gevoel. “Ja, en je kan natuurlijk op een gegeven moment ook kijkers afschrikken.”

Marcel doet er dan ook goed aan om straks eventjes uit de media te verdwijnen, denkt Victor. “Ik denk dat dat een goed argument is voor Marcel en Gijs om een lekkere lange vakantie te nemen na afloop van deze maand, als zij weer klaar zijn met hun dagelijkse talkshow.”

Chagrijnig gelul

Zo’n mediapauze zal Rick Romijn, de Johan Derksen van de radio, vast en zeker goed in de oren klinken. “Ik heb dinsdagavond het programma gezien en het is echt een vervelend programma. Die Gijs… De hele tijd dat chagrijnige gelul”, zegt hij in de ochtendshow van Radio 538.

Collega Niels van Baarlen: “Het is een rol. Ze spelen dit toch?”

Dj Tim Klijn: “Het is een houdinkje.”

‘Ik mis Wilfred’

Niels: “Het duurt iets te lang, maar ik kan er wel van genieten hoor.”

Rick: “Vind je het leuk?!”

Tim: “Het is weer eens wat anders.”

Rick: “Ik ben zo blij als Wilfred zometeen weer terug is. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen! Hahaha. Dat is altijd een veel leuker programma.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen