Linda de Mol na anderhalf jaar weer op BN’er-feestje: ‘Hoogheid!’

Linda de Mol heeft voor het eerst in anderhalf jaar tijd haar opwachting gemaakt bij een publiek evenement. Ze verscheen gisteren bij het Amsterdam Diner. “Hoogheid, mag ik wat vragen?”

Linda de Mol © RTL

Er zijn tv-kijkers die Linda de Mol door dik en dun steunen, maar er zijn ook ongelooflijk veel mensen bij wie ze keihard is gezakt op de sympathieladder. Haar man Jeroen Rietbergen heeft zich grandioos misdragen als bandleider van The Voice en over haar eigen rol in dit hele schandaal weigert Linda tot op de dag van vandaag verantwoording af te leggen.

Linda loopt door

Linda wil duidelijk wél de lusten, maar níet de lasten. Ze verscheen gisteren bij het Amsterdam Diner, een evenement dat formeel draait om de strijd tegen hiv en aids maar in de praktijk een zien-en-gezien-worden-feestje is voor BN’ers, en weigerde daar om kritische showmedia als RTL Boulevard te woord te staan.

Nou ja, kritisch… Presentatrice Vivienne van den Assem in de uitzending van gisteren: “Ze maakte er een soort sport van om de camera zo veel mogelijk te ontwijken, maar we hebben haar toch nog heel even kort iets kunnen vragen.”

Ah, we zijn benieuwd. Wat is de vraag van de Boulevard-verslaggeefster? “Linda, wat goed je te zien.”

Linda: “Dankjewel!”

De verslaggeefster: “Veel plezier vanavond.”

Linda: “Dankjewel!”

Ah, dit hadden we inderdaad niet willen missen.

‘Hoogheid!’

Shownieuws-sterverslaggever Thom Goderie heeft tevergeefs ook iets proberen te vragen aan Linda. “Hoogheid… Linda, mag ik je wat vragen?”

Linda: “Nee, sorry…”

Haar gezelschap prinses Mabel: “We gaan doorlopen.”

Maar ho, wacht even? Moeten ze Linda bij SBS tegenwoordig zelfs al aanspreken met ‘hoogheid’? Bart Ettekoven verduidelijkt in de uitzending: “Je ziet onze verslaggever zeggen: ‘Hoogheid. Ho. Linda.’ Dus voordat je denkt dat wij Linda met hoogheid aanspreken: nee, hij sprak eerst Mabel aan en toen Linda. Mabel redde haar heel duidelijk.”

Dat is volgens Bart afgesproken werk tussen Mabel en Linda. “Mabel kwam goed van pas”, zegt hij.

Bodyguard

Prinses Mabel hing een beetje de bodyguard van Linda uit. Royaltykenner Jeroen Snel in Boulevard: “Ja, zij is er ieder jaar in een Viktor & Rolf-outfit. Onze collega van Boulevard zou een interview hebben met Mabel, maar dat ging niet door omdat ze ineens met Linda de Mol liep.”

Hij besluit: “Ik denk om haar te beschermen tegen vragen over haar relatie met Jeroen Rietbergen etcetera. Meegesleurd, van: we moeten door!”

Fragment

Het fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Flauw dat Linda de Mol de pers niet te woord staan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen