Verrassing op komst? ‘Linda de Mol, pik Beter Laat Dan Nooit in!’

Beter Laat Dan Nooit keer terug op de buis, maar dan niet meer bij RTL 4. Het derde seizoen zal worden uitgezonden door SBS 6. Met Linda de Mol als de nieuwe presentatrice?

Beter Laat Dan Nooit en Linda de Mol © RTL, SBS

Na het eerste seizoen met Olcay Gulsen en het tweede seizoen met Katja Schuurman, keert het reisformat Beter Laat Dan Nooit terug op de buis. In deze show staan vier tv-senioren centraal die samen met een presentatrice op reis gaan naar bijzondere oorden. Het programma verhuist van RTL 4 naar SBS 6.

Linda op reis?

De reis gaat naar Cambodja, India en Nepal, maar welke tv-senioren er mee doen en wie de presentator wordt is nog niet duidelijk. Alleen dat we het al snel te zien krijgen, namelijk reeds vanaf augustus.

Tv-professor Tina Nijkamp zou het een enorme stunt vinden als Linda de Mol hier ja tegen heeft gezegd, schrijft ze op haar opiniekanaal. “Ik denk zomaar dat Linda de Mol dit zou kunnen gaan presenteren. Linda houdt van reizen, ze heeft de tijd, het is eens wat anders dan studio, en het wordt dan sowieso een hit.”

Of Irene Moors?

Privé-baas Evert Santegoeds zegt in zijn podcast dat hij Irene Moors ook wel een leuke optie had gevonden. “Dat programma met die oudere mannen, dat was toch eigenlijk wel op het lijf geschreven geweest van Irene, om met zo’n gezelschapje op reis te gaan.”

Collega Jordi Versteegden: “Het is sowieso wel een beetje klaar met Irene Moors op televisie.”

Evert: “Dat vind ik jammer.”

‘Het wordt Chatilla’

Evert heeft in de wandelgangen gehoord dat het Chatilla van Grinsven wordt, omdat Talpa spreekt over een ‘sportieve presentatrice’. En Linda is een hoop, maar sportief is bij haar nou niet bepaald de eerste associatie.

De Privé-baas: “Er wordt in media gesuggereerd dat het om Chatilla van Grinsven gaat. Nou, die is weg bij Shownieuws, dus dat zou kunnen, agendatechnisch. Maar ik ik had Irene wel op die plek gezien eigenlijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol als presentatrice van Beter Laat Dan Nooit. Goed plan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen