Loretta Schrijver wil niet in Vandaag Inside: ‘Erger me er dood aan’

Loretta Schrijver ziet het niet echt zitten om aan te schuiven als tafelgast in Vandaag Inside. De presentatrice kan er soms best om lachen, maar: “Even vaak zit ik me ook rot te ergeren.”

Vandaag Inside en Loretta Schrijver © William Rutten, RTL

Ze zit nu officieel zonder presentatieklus: Loretta Schrijver. De 67-jarige televisiediva heeft gedwongen afscheid moeten nemen van Koffietijd en het lijkt erop dat er nu alleen nog panelklusjes voor haar in het verschiet liggen. Of zit er toch nog een glansrol in een van dé grootste kijkcijferhits van Nederland in?

Loretta wil niet

De mannen van Vandaag Inside hebben haar namelijk een plekje aan tafel aangeboden. Het is voorgesteld door Hélène Hendriks, maar ook Johan Derksen en Wilfred Genee hebben laten weten enthousiast te zijn over dat idee. René van der Gijp, naast wie Loretta dan plaats zou nemen, heeft zijn mening er niet over gegeven.

Wat denkt Loretta hierover? Ze loopt er niet echt warm voor, zegt ze voor de camera van RTL Boulevard. “Ik kan ernaar kijken, ik kan fragmenten zien en dan kan ik er best wel om lachen, maar om even zoveel fragmenten zit ik me ook rot te ergeren, maar dat mag daar ook en dat mag je ook ventileren volgens mij.”

‘Ik durf het niet’

Om haar ergernissen aan de VI-tafel te gaan ventileren, ziet Loretta echter niet zo zitten. Het afbreukrisico is immers groot. “Ik weet niet of ik het allemaal zo durf. Ik geloof het niet. Ik geloof niet dat ik het tegen die mannen allemaal zo durf op te nemen.”

Showkenner Rob Goossens na afloop van het item aan de Boulevard-desk: “Ik denk dat ze het toch een keer moet gaan proberen. Dan kan ze altijd daarna nog nee zeggen.”

Eddy Zoëy: “Ik denk dat ze het kan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Vandaag Inside meer mensen met een andere mening moet uitnodigen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen